Xtravaganza elfte dagen

En skaplig dag…


Jag är visserligen hungrig men jag börjar kanske vänja mig vid det tillståndet nu. Även i dag tog jag mig en tur på stan vid lunch för att skringa tankarna lite och åt först när jag var tillbaka från promenaden. Det är ljuvligt väder ute och nu längtar jag till vi ska åka till Varberg om bara någon timme.

Jag köpte mig nya jeans i dag och ett par vita byxor för alla min kläder är för stora. I och för sig ett angenämt problem men dock ett problem när man står där stressad på morgonen för att klä sig och inte hittar något som sitter kvar längre.

På vågen visar det nu -9,3 kg och midjemåttet -9 cm så det är klart att det märks på klädpaltorna ;-O

Det blir alltså 3,3 kg med extravaganza eftersom jag redan hade gått ner 6 kg innan med GI Viktkoll. Men som sagt, det är långt kvar. Jag hamnar inte i den ketonfas jag hade önskat heller men det får väl ta den tid det tar. När jag mäter med stickorna så finns det tre graderingar varav den första är ”moderat” och det är där jag ligger hela tiden. Nu har jag visserligen inte kollat måndag och tisdag för jag glömde stickorna i Varberg när vi åkte hem i söndags. Men som sagt, hela tiden innan har jag kollat och det har inte förändrats på de tidigare 9 dagarna så risken är väl inte så stor att det skulle gjort det nu.

Det ska bli gott med en ledig dag så här mitt i veckan och på torsdagkväll ska jag gå på min första gruppträff med xtravaganza. Det ska bli spännande. Jag missade ju den första träffen på grund av att vi sprang Blodomloppet just den dagen så egentligen är det alltså den andra träffen sedan start.

6 kommentarer tillXtravaganza elfte dagen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>