Xtravaganza artonde dagen

FRISKVÅRDSKONTOT SJUNKER…


Katastofalt snabbt – jag var på löplabbet i dag och köpte nya joggisar 😉 Testade med att springa på löpbandet och försäljaren tittade på mitt steg och spelade även in det. Dyrt blev det men jag hoppas att det blir bra.

Tog tillfllet i akt och promenerade en bit på väg hem i dag för att ttesta nya skorna. Jag kom till Sävedalen, 7 km och en och en halv timme senare, hämtade Woffegubben upp mig.

Hemma fortsatte vi med rensningen mellan plattorna på fram- och baksidan av huset. Ett riktigt skitjobb men nu är det klart för den här gången. Woffe skrapade bort massor med mossa också så det blev verkligen fint.

Nu har jag precis varit ute och sprutat på lite gift så det ska förhoppningsvis inte komma upp lika snabbt igen. Oturligt nog så kom det några droppar regn vilket inte är så bra de första sex timmarna efter ”giftbehandlingen” men jag hoppas att det inte blir mer än några droppar.

Min gode vän frågade idag hur mycket jag tappat i vikt och det kanske man kan undra så här på artonde dagen. Tyvärr är det inte så mycket som jag önskar men elva kg och tre hekto är väl iinte fy skam det heller. Sex av dem gick jag ju ner innan jag började xtravaganza-kursen så med xv har jag alltså bara gått ner fem kg och 3 hekto.

Har jag tur kanske jag får börja äta mat igen i augusti 😉

I morgon är det gruppmöte igen och jag hoppas att det mötet ger mer än förra veckan…

12 kommentarer tillXtravaganza artonde dagen

 • Hur länge ska du hålla dig till sopporna?

 • Jag tycker du är grymt duktig! Du kommer snart gå om mig.

  Skoj att du fick tag på nya joggisar 🙂

 • Annabelle> Jag vet inte men målet är tills jag gått ner så mycket som jag vill 😉

 • Petra> Tack men att gå ikapp dig klarar jag nog inte 😉 Fick och fick, dom rackarna kostade mig 1300 riksdaler 😉

 • Du är verkligen jättejätteduktig! 🙂

 • Bim

  Du är fantastiskt duktig! Och du har verkligen blivit smal och snygg! 🙂

 • Anna> Åhh, tack! Jag lapar i mig allt beröm jag får 😉

 • Bim> Som alltid, TACK! Snygg dessutom – jo man tackar och bugar 😉

 • Härligt, jag köpte också nya dojor igår. Ett par illgröna crocks. Hur läckra som helst, ska hasa runt på campingen med dem i sommar 😀

 • Anna> Det tycker jag verkligen att du ska göra 😉 För jag gissar att du menar på ”min” camping 😉

 • 1300 var dyrt, men ändå, är det bra skor som skonar din stackars rygg så är det värt det dubbla eller hur!? Jag måste även hålla med de andra kommentaristerna här när de skriver om hur duktig och fin du har blivit! Lycka till i fortsättningen också – jag tror du kommer få börja äta i Juli med den hastighet du håller! :-)*kram*

 • Snurran> Tack, tack! Nu visade det sig att det inte var ryggen men som väl är har jag redan invigt skorna utomhus så jag kan inte lämna igen dem 😉 Ska skriva om dagen och ryggen nu.

  Men äta i juli hade varit gött…*Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>