Xtravaganza sjätte dagen

WOOOW!


I dag känner jag mig som en kalv på grönbete! Dom värsta hungerkänslorna har lagt sig och livet känns bra mycket bättre än tidigare dagar. Jag har precis varit ute och tagit ut dagens lunchpromenad som jag ska arrangera för mina friskvårdsmedlemmar. Det blir vårens sista.

Vågen gör inga stora skutt neråt men några gram hit och några gram dit lär väl bli något kilo så småningom. Däremot så har midjemåttet gjort större framsteg, ett av vinterdäcken är nu borta 😉 Tur är väl det för om jag inte fattat saken alldeles fel så kan man åka fast om man inte bytt till sommardäck 1:a maj.

I morse fick jag letat fram ett par hiskeligt gamla byxor som har sydda pressveck (?!) för att få på mig något som satt kvar …;-)

Efter lunchpromenaden är det möte och sedan tänkte jag faktiskt komma i väg i tid i dag för att komma i kapp med livet lite…

8 kommentarer tillXtravaganza sjätte dagen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>