Nyss hemkomna

DET TOG EMOT ATT ÅKA HEM I KVÄLL…


Jag vaknade strax före 08.00 till ett ljuvligt väder med full sol och visserligen ganska vindigt men ändå! Jag bestämde mig snabbt att det skulle bli en joggingtur med så goda förhållanden så sagt och gjort. Sist joggade jag ju milen och tänkte redan då att jag bör öka lite allt eftersom. Så fick det bli i dag.

Jag sprang i två timmar och hann avverka tretton kilometer! Det är absolut och utan någon som helst tvekan det längsta jag sprungit någonsin! i dag hade jag tänkt bränna lite fett så jag körde ett lågintensivt pass och lyckades väl så bra. Det är inte alltid lätt att hålla en låg puls när man springer!

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS JOGGINGPASS: 801 varav 55 % fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 118

INOM REKOMMENDERAD ZON: 2 timmar

TOTAL TID DAGENS PASS: 2 timmar

När jag kom hem och vi hade ätit frukost skulle jag kolla att joggingsträckan verkligen var 13 km – jag mäter med stegräknaren men den har tidvis en förmåga att bädda in sig i någon fettvalk och inte ge utslag på något. Jag tog alltså cykelt och mätte och se det stämde på metern! Det tog 43 minuter att cykla och 2 timmar att springa…Nästa gång tar jag nog cykeln 😉

Fast å andra sidan kom jag knappt upp i puls överhuvud taget trots ganska så jämn motvind…

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS CYKELPASS: 183 varav 60 % fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 106

INOM REKOMMENDERAD ZON: 16 minuter och 37 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 43 minuter och 34 sekunder

Som rubriker då antyder var det inte kul att åka hem i dag. Vi har haft ljuvliga dagar och det känns som om dessa bara rusat iväg. Tyvärr var vi tvugna att åka hem eftersom jag ska iväg på konferens i dagarna tre och behöver packa om så att säga. Och för all del tvätta lite. annars hade det ju varit OK att sova ännu en natt och direkt till jobbet i morgon bitti.

Det blir nog lite tyst här på bloggen för konferensen innebär arbete från tidig mogron till sen kväll. Vi ska nu göra slutrapporten för det två-åriga pilotprojekt vi jobbat i.

På fredag startar jag dessutom ett personligt projekt som jag inte vet om jag vill skriva om ännu så…

Men, vi bestämde oss för att stanna kvar så länge att vi intog vår middag i Varberg och slapp tänka på det när vi kom hem.

Jag fixar den dagliga salladen – ett evigt skärande…

1_salladsbestyr1.jpg 1_salladsbestyr2.jpg

Bordet är dukat och klart för middag…

2_dukatoklart.jpg

Som i dag bestod av grillad halloumi och potatisgratäng som gjorts i den nya ugnen…

3_grilladhalloumi.jpg 3_potatisgratangfannyaugnen.jpg

Även den grillade kycklingresten från i går kom på bordet samt då salladen förstås…

4_grilladkycklingrest.jpg 4_dagenssallad.jpg

6 kommentarer tillNyss hemkomna

 • Ser gott ut!!!! Vad roligt det vore om du vill skriva om det personliga projektet också, för oss som är så långt bort och inte får följa dig på nära håll. Jag är nyfiken också och vill lära mig mer!

 • Anna> Du vet ju hur jag är…kanske skriver jag utan att publicera tills jag har bestämt mig. Vi får se 😉

 • Bim

  Åh, vad nyfiken man blir nu! ”Har man sagt A så får man säga B”! 😉 Men vi kanske får vet lite längre fram!?

  Ha det så bra på konferensen. Ser fram emot bloggning när du kommer därifrån. Jag saknar alltid dina uppdateringar när du inte har tid.

  Och du! Du är fan i mig helt otrolig! Springa i TVÅ TIMMAR! Och sen efter det så cykla i 45 minuter! 😉

  Maten såg god ut som vanligt!

  Kramar från Britt-Marie.

 • Ahnna

  Ska bara instämma med Bim. Du är otrolig på att röra dig.

 • Bim> Njae, otrolig vet jag inte men tokig 😉 Jag var ju tvungen att veta om avståndet stämde… Tack!

 • Ahnna> Tack till dig oxå!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>