Fem före och fem efter

PRECIS SOM Filijokus packade jag gymväskan i går kväll.


Så med andra ord blev det gymmet efter avslutad arbetsdag, som för övrigt varit en bra dag och jag har hunnit med en del. Det börjar, men bara börjar, lugna ner sig med det stora projektet nu. Det återstår fortfarande en del men som sagt man anar slutet på den är fasen.

På gymmet värmde jag upp med fem kilometer löpning som tog 45 minuter och 35 sekunder i anspråk av min stressade tid. Jag sprang trots det ganska lugnt då min avsikt var att bränna lite fett 😉

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS UPPVÄRMNINGSPASS: 276 varav 55 % fett (454 kcal enligt löpbandet)

MEDELPULS DAGENS PASS: 117

INOM REKOMMENDERAD ZON: 38 minuter och 4 sekunder

TOTAL TID DAGENS UPPVÄRMNINGSPASS: 45 minuter och 35 sekunder

Sedan blev det förstås timman med styrka som sig bör.

Jag avslutade med fem kilometer motionslöpning som tog 45 minuter och 9 sekunder.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS MOTIONSPASS: 305 varav 50 % fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 121

INOM REKOMMENDERAD ZON: 42 minuter och 38 sekunder

TOTAL TID DAGENS MOTIONSPASS: 45 minuter och 9 sekunder

Och nu har jag vattnat mina orchideer, det var länge sedan sist så nu höll dom på att ta stryptag om mig när jag kom innan för dörren 😉

I morgon kan vi nog inte hålla oss längre utan åker till Varberg efter jobbet och övernattar till onsdag. På torsdag är det cykling som gäller. Då blir det Hisingen runt, 55 km blir det!

Efter det drar vi nog ner till Varberg igen och på fredag lurar jag på att ta ledigt. Det skulle vara så skönt att få en minuts andpaus…

6 kommentarer tillFem före och fem efter

 • Ja, ta ledig på fredag och njut av lugnet. Det tycker jag att du är värd 🙂

  På söndag är det Kevins premiär i idrottsvärlden… Då ska han springa Happy Mil. I hans åldersgrupp springer man 400 meter och får sedan en presentpåse och medalj. Spännande 🙂

  Kram Petra

 • Petra> Åhh så gulligt! Det hade jag velat vara med och få se 😉

 • Bim

  Jag tycker absolut att du ska ta ledigt på fredag! Det är du värd! *Kram*

 • Jag tippar att du är tvungen att ta ledigt på fredag – efter 55 km känns nog rumpenstumpen något ÖM.. då blir det svårt att sitta på kontorsstolen även om du har en bra, stoppad variant ;-D Lycka till på loppet! *kram*

 • Hamnade här när jag Googlade på ”chorizo”. Och det lustiga är ju att jag känner båda dina döttrar Anna och Steff. Anna jobbade ju åt en sommar åt min man Pontus på Vattenfall för en herrans massa år sen. Dessutom är min svägerska Sara pudelägare och tävlar agility och brukar träffa Anna på diverse tävlingar runt om i Sverige.

  *vinkar*

 • S@ra> Ja, men jag vet ju mycket väl vem du är och Pontus också för den delen 😉 Vi har ju faktiskt hjälpt Steffanie att flytta vid ett tillfälle och då var ni båda med hjälpte till. Vi åt middag lite provisoriskt också i den nya lägenheten…Kommer du ihåg det? *Vinkar tillbaka och ber om hälsning till Pontus*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>