Långa dagar och sena kvällar

I DAG KOM JAG I VÄG ALLDELES för sent från jobbet men det var inte mycket att be för, bara ta tjuren i hornen. I och för sig var det samma visa i går men det ska väl bli bättre hoppas jag.

I kväll var det dags för gym och som sig bör så blev det 30 minuter (3 km) rask gång som uppvärmning. Därefter min sedvanliga timme med styrketräning. Lite motion på slutet blev det också. Jag joggade först i 39 minuter och 45 sekunder (5 km) och det gick undan i dag! Så till den grad att jag låg över rekommenderad puls i minst 6 minuter, inte illa! Efter det avlade jag de sista 20 minutrarna på timmen till att gå ändå raskare än uppvärmningstakten så jag kom 2,2 km till. Pulsklockan var på under motionspasset med löp och gång.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 482 varav 40 % fett (633 kcal enligt löpbandet)

MEDELPULS DAGENS PASS: 131

INOM REKOMMENDERAD ZON: 50 minuter och 57 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 60 minuter

8 kommentarer tillLånga dagar och sena kvällar

 • Oj, hur orkar du?

  Jag har haft fullt upp under dagarna nu denna veckan och varit helt slut efter jobbet. Men ändå inte kommit till ro och somnat så det har blivit väldigt lite sömn och jag är urtrött. Idag är sista jobbedagen för denna veckan vilket är skönt.

  Tyvärr är Melanie sjuk… Men Niklas e hemma med henne idag…

  O i morgon läggs Kevin in för gastroskopi/biopsi så dagarna går här också…

 • Petra> Orkar gör jag nog inte egentligen men jag låtsas som att jag inte vet det 😉

  Förstår att du är trött med så mycket nya intryck och saker att lära in som nytt jobb innebär. Inte så konstigt att du sover dåligt heller men förhoppningsvis ska det väl bli bättre. Stackars lillan och jag ska hålla ALLA min tummar för Prinsen i dag! *Kram*

 • Bim

  Ska ni till husvagnen i morgon då?

 • Ahnna

  Tänkte också fråga om varberg till helgen? Och hur gör det med din bror? /draken

 • Bim och Ahnna> Japp, det blir Varberg för hela slanten. Vi kommer att tillbringa alla (nästan) helgen där. Nästa helg är det dock barnkalas (Peter fyller 25) så då bär det av till Blekinge och på söndag är det vandring. Helgen därpå blir det Stockholm för då fyller Lilla Monsterbarnet år men sedan ska det nog inte bli så mycket annat 😉

  Min bror har kommit hem från sjukhuset men frågan är hur det ska gå. Han ska tillbaka till lasarettet på måndag för ny provtagning sedan vet vi inte så mycket mer.

 • Bim

  Okej. Ha en riktigt trevlig helg i Varberg då. Hoppas på lite uppdatering därifrån. Kanske även med foton… Hoppas allt blir bra med din bror. Kram från Britt-Marie.

 • Ahnna

  GOTT!! Då kan man längta efter lite go varbergs bilder

 • Bim o Ahnna>Tack, jag ska försöka få till en uppdatering om jag inte är avstängd då…nu är det lite kris med bandbredden 😉 *Kramar*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>