Inte min dag

I DAG KAN MAN LÄTT KONSTATERA eller för all del inte i går heller om vi nu ska vara kinkiga. Det började med att jag i går fick mail från mitt webhotell som sade mig följande:

Hej!

Du har hittils använt 12 GB, och en enkel projektion baserat på antalet dagar som redan gått denna månad tyder på att du kan komma upp till ungefär 21 GB om du fortsätter i samma takt. Totalt tillåter ditt konto 20 GB. Om denna gräns överskrids kan kontot komma att inaktiveras tills nästa månad börjar.

I dag tappade jag min nya fina, dyra telefon i toaletten! Den stendog förstås…

15 kommentarer tillInte min dag

 • NÄE! Stackars, stackars dig… 🙁 *kramar om*

 • Snurran> Tack, det kan jag behöva 😉

 • Lotta

  Sånt där händer bara på TV, trodde jag, tills nu. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Hursom helst behövs en kram här tror jag.

 • Ojojoj, det ÄR inte din dag *kramar i massor*

 • Vad säger webbhotellet?

 • Jag får sådana där mail titt som tätt, inget att bekymra sig om. Det kan vara en topp den dagen som orsakar oro. Om du inte får fler liknande mail är det inget du behöver bry dig om 🙂

  MEN MAMMA!!!!!!!!! Först köper du fel telefon sen tappar du den i kloaken! Har du drulleförsäkring? Välj en mackompatibel telefon nu när du köper en ny då… 😉

  Kram ska du ha! Och i dag kommer en present på posten! Försenad födelsedagspresent!

 • Och just det – mejl till webbhotellet tar cirka 100 år att bli besvarade…

 • Lotta> Tack, som tur är fick jag torkat den med fläkten och kom undan med rena förskräckelsen 😉

 • Steffanie> Webhotellet svarar precis som Anna säger att det inte behöver betyda så mycket. Jag har tydligen 20 GB och hade då redan förbrukat 12 förmodligen beroende på alla mina uppladdade bilder. Jag har dock ställt frågan om vad det skulle kosta/innebära att höja till 40 GB. Jag avvaktar svaret så får vi se vad det blir.

 • Anna> Ja, du ser vilket klantarsle du har till mor 😉 Men som tur är så är den igång igen och nu ska jag aldrig mer gå på toaletten 😉

  Present! Är du galen! Jag kommer ju inte hem i dag så nu blir jag ju fruktansvärt nyfiken.

  Mitt webhotell är snabba med svar – har inte vi samma?

  Kram

 • Petra> Tack snälla du jag tar alla kramar jag kan få 😉

 • Vadå kommer inte hem??????????

 • Anna> Vi åker ju direkt efter jobbet i dag och hämtar husvagnen sedan sticker vi till Varberg 😉

 • Bim

  Nej, men stackars dig… Men nu när jag har läst fortsättningen i kommentarerna så verkar det ju inte vara så farligt i alla fall! Du kan säkert blogga en hel del bilder till den här månaden då! Och vad underbart skönt att du fick mobilen att fungera! Jag har varit så nära, flera gånger, att tappa min mobil i toaletten. Jag har ju den oftast i bakfickan på jeansen. Nu ska jag vara ännu mera försiktig! 😉 *Kram*

 • Bim> Ja, tänk bara på mig så kommer du nog ihåg det 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>