Fungerar icke

STOREBROR ÄR FORTFARANDE på sjukhus, nu på Mölndals Ortoped. Han var dock vid gott mod som alltid och jag fotade honom och hans ”bästföreknä 😉

1_connyigen.jpg 1_bastfore.jpg

Så snart tåget anlände till Stockholms Central promenerade vi bort till Kungsholmen. Väl framme började vi, min kollega och jag, jobbet med att byta bredbandsmodem i lägenheterna. Som tur vad kollade jag med min dator att det funkade och det gjorde det inte – det krävdes både namn och lösenord vid start av modemet och det hade jag naturligtvis inte fått med mig. Vi tog bara ett rum och sedan får jag kontakta ComHem i morgon för dom hade givetvis stängt för länge sedan.

Vi gick, näst intill utsvultna, till puben runt hörnet med kanoten i taket…

2_kanotitaket.jpg

För att få en bit i magen. Jag hade inte ätit sedan frukost så vad som hade slunkit ner kan jag lova men jag tog en sallad och kollegan tog en Toast Skagen…

3_salladsomvanligt.jpg 3_skagentoast.jpg

En pilsner eller två slank också ner…

4_bartendern.jpg

Nu ska dom ut! Linserna alltså och sedan får vi se som det blir någon motion till morgonen. Jag hade ju räknat med att komma bra mycket tidigare i säng men som vanligt så krånglade bredbandsmodemet (det gamla alltså) och det visade att det var kabeln som var skadad. Först tänkte jag inte åtgärda för jag lyckades inte laga den men sedan kom jag ju på att jag faktiskt har med mig massor av nya så jag tog en av dem och fick igång eländet.

4 kommentarer tillFungerar icke

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>