Bra med halva dagar!

TACK VARE ATT VI SLUTADE redan vid tolvsnåret i dag så hann vi med att hämta det beställda rensluckelåset som gick hädan förra helgen på tvättmaskinen. Butiken stänger 16.00 så vi hinner ju aldrig dit under normala omständigheter. I dag stängde dom, pga av Påsk, 13.00 men vi hann som sagt med att hämta den. Vi hann till och med köpa den ugn med två plattor som jag sneglat på ett tag nu…

1_ugn.jpg

Efter ugnsinköpet hann vi handla lite mat och väl hemma hann vi laga gräsklipparen och detta trots att Woffegubben skulle vara åter i stan 15.30!

Jag packade upp matvarorna och sedan klippte jag så äntligen gräset och Woffe åkte tillbaka för att gå på sitt (v)årliga fackföreningsmöte med efterföljande matservering.

Han ringde precis, och väckte mig, för att berätta att han på väg hem igen. Jag hann alltså, efter gräsklippningen, äta en bit och sedan luta mig lite i sängen vilket i och för sig var mindre bra 😉 Att sova från sen eftermiddag till 20.15 är givetvis mindre bra med tanke på nattsömnen!

Nåväl, trots sömnmissen kan man inte säga annat än att det blev en riktigt effektiv halvdag 😉 Synd att inte alla dagar vore halva!

En Riktig Glad Påsk På Er Alla Där Ute i Cyberspejset!

6 kommentarer tillBra med halva dagar!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>