Ännu en dag till ända

NÄR VI HADE ÄTIT FRUKOST promenerade vi till ”jobbet”. Vi tog den långa vägen, dvs längs Norr Mälarstarnd, och därmed snek jag till mig ytterligare några steg.

En bra dag, intressant samt besked om att vår Snurpa landat på Arlanda på förmiddagen – äntligen är det över!

Vi promenerade givetvis hem också men då tog vi den korta vägen för jag kände mig stressad över alla bredbandsmodem som jag måste fixa i kväll eftersom vi åker hem efter avslutat verk i morgon. Den promanden var på intet sätt fel även om det är bra mycket vackrare att gå via Norr Mälarstrand. Men som sagt vi mötte…

1_kanin1.jpg

Mitt i asfalt och betong samt trafik som knappt en vuxen klarar…

2_kanin2.jpg

Jag brukar för all del se en hel drös när jag joggar nere vid vattnet men det är ju lite skillnad. Där finns ingen farligare trafik än en och annan cyklist och det finns träd, vatten och gräsmattor.

Nåja, när vi kom hem satte vi igång med bredbandsmodemen ock fick klar alla rum utan våra två egna. Sedan drog vi iväg för lite mat och dryck och det blev samma ställe som i går. Våra två kollgerer som anlände i morse var förstås med. Det är alltid trevligt att koppla av tillsammans efter en intensiv dag men jag kände mig lite stressad över de två bredbandsmodemen som återstod…

3_kulva.jpg

4_menynstud.jpg

5_barenigen.jpg

Det är rent av synd att man inte är här i morgon…

6_synd.jpg

Nä, vi fick minsann betala för våra…

7_fickbetala.jpg

Nä, nu måste jag nog sova… Jag fick slita som en djur med mitt ”eget” bredbansmodem och höll på både länge och väl men fick inte det nya att fungera. Det slutade med att jag fick sätta tillbaka det gamla och konfiga om 😉

4 kommentarer tillÄnnu en dag till ända

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>