På väg hem igen

SITTER NU PÅ TÅGET – dessa evigt tråkiga resor fram och åter… Nåväl, vi blev frisläppta redan vid 16-tiden så det blev taxi till Stockholms Central med förhoppningen om att kunna boka om till ett tidigare tåg. Tyvärr gick inte det så vi gick till Åhléns takterass och tog en fika och njöt i solen. Inte så illa det heller 😉

Woffegubben inväntar mig som vanligt med det undantaget att han ska bowla med kollegorna under väntetiden. Tåget är ”hemma” vid 20.30-snåret. Nu ska vi ta en fika i restaurangvagnen för att slå ihjäl tiden en aning. Tågvärden, som klipper biljetter, kände igen oss undrade om vi åkte ofta fram och åter 😉

3 kommentarer tillPå väg hem igen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>