Nej, inte nu…

NÄR KLOCKSKRÄLLET väckte mig i morse kände jag genast att det inte stod rätt till! Ont i nacken, huvudet och säkert på något mer ställe. Nu kan jag ju knappast skylla på konferensens kvällsaktiviteter längre. I alla fall inte med tanke på hur tidigt jag lade mig i går kväll och hur många timmar jag sovit!

Woffegubben ligger fortfarande och det är kanske inte så konstigt om jag nu blivit smittad. Jag tog mig i alla fall till jobbet för jag hade en massa möten i stort sett hela dagen som jag inte tyckte jag kunde missa. Det var tungt kan jag förtälja.

Dock, intet ont utan att det har något gott med sig – jag kom iväg från jobbet redan innan det blev mörkt! Gymväskan står fortfarande orörd i bagageutrymmet men med den nacken och den huvudvärken så hade det säkert inte varit lämpligt att ta sig dit i dag även om jag kanske skulle klarat det på ren vilja 😉

Så det blir tidig sänggång och jag hoppas fortfarande att jag ”klarat” mig och att det här är något högst tillfälligt 😉

10 kommentarer tillNej, inte nu…

 • Bim

  Stackars dig… Hoppas verkligen att det är något högst tillfälligt, så det inte blir strul med din Stockholmsresa… (Om det kan trösta dig, så mår jag inte heller bra, jag har jätteont i halsen…) :-/

 • Bim> Ja, jag läste det redan i gårdagens blogginlägg att du kände dig risig! Shit, det som ska bli en riktig kanonhelg med massor av plusgrader…

 • Bim

  Njae, åtminstone hos er vá!? Här verkar det kanske bli lite sämre…

 • Bim> Upppss, där ser du hur naiv jag är…tror ju att vädret är detsamma hos dig 😉

 • Bim

  Vi får väl hoppas att du tror rätt då! 😉

 • Håller tummarna stenhårt!

 • Stackare där som känner dig krasslig..hoppas att det går över å det snabbaste nu! *kram*

 • Snurran> Det har i alla fall inte blivit värre. Fortfarande huvudvärk, nackvärk och ryggen likaså. Förhoppningsvis ska det väl stanna vid detta 😉

 • Bim

  Hur är det med dig? Hoppas att du mår bättre, så du orkar att åka till Stockholm i dag. Saknar dig här när du inte uppdaterar. Kram från Britt-Marie.

 • Bim> Åhh, tack för omtanken! Jo, jag är inte mycket mer än vad det var från början. Inget som bryter ut. Tog det lugnt hela dagen i går och det lär väl bli det i dag också fram till avfärd.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>