Mystiskt…

JAG HADE STÄLLT KLOCKAN PÅ RIGNING till 08.00. Var helt övertygad om jag inte skulle vakna före 11 annars. Jag steg upp då klockskrället ringde och satte genast in linserna för att slippa leta efter glasögonen 😉 DET var bara det att jag såg inget vidare! Plockade med lite allt möjligt innan jag gav upp och hade dragit slutsatsen att jag hade tagit fel lins i fel öga (jag läser med ena ögat och tittar med det andra – resten sköter hjärnan) så jag tog ut linserna och bytte plats på dessa bägge. Men inte fan blev det någon skillnad. Livet tedde sig fortfarande som i en lätt dimma! till slut drog jag slutsatsen att jag hade fått dubbla linser på ett öga…det har faktiskt hänt att det ligger dubbla linser i en förpackning. Jag har engångslinser. Så jag gick åter in i badrummet och petade ut linserna för att kolla om så var fallet. Men icke!

Nu hör det till saken att jag har två ”hinkar” som jag lägger linserna i. En styrka står till höger och en till vänster i lådan där jag förvarar dem. Detta för att jag inte ska behöva vara vaken på morgonen när jag sätter in dem 😉

Till slut, det gick naturligtvis en stund mellan varje fas här, så började jag misstänka att det var fel på den nya omgång linser jag hämtade i veckan så jag gick in och kollade mina ”hinkar!. Det hör till saken att jag fyllde på förrådet i onsdags när jag hämtat ut en ny kasse med ögon. Vad upptäcker jag?! Jo, jag har lagt samma styrka i bägge ”hinkarna! ;-)… Bara till att konstarera att felet inte berodde på någon annan mig själv.

1_felsorterat.jpg

Så jag lägger över alla ”felstyrkade” i rätt hink och fyller på med rätt styrka…

2_fixat.jpg

I morgon bitt ska det npg bättre 😉

Nädå, jag kom inte i tid till gymmet! Ögonen tog alldeles för mycket tid och energi i anspråk…

6 kommentarer tillMystiskt…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>