Jobb, jobb och gym

KOM SOM VANLIGT, kan man nästan säga numera, inte iväg från jobbet i normal tid. Men jag landade i alla fall på gymmet 18.30 i kväll. I dag var det ju då dags för ett styrkepass och gudarna ska veta att jag hade flera övertalningsförsök med mig själv på väg hem att strunta i gymmet i dag. Efter arbetsdagar som varar mellan 06.30 till 18.00 så känns det enkelt att skippa allt och bara åka hem och lägga sig.

Men jag vann striden och åkte alltså till gymmet som planerat var. Började med ett 30 minuters löppass som uppvärmning. Det gav mig 3,3 km i benen och pulsklockan följande värden:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 199 varav 45 % fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 123

INOM REKOMMENDERAD ZON: 27 minuter och 33 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 30 minuter

Styrketräningen varade 70 minuter i dag och det mesta kändes bra. Jag har fortfarande inte vågat mig på bicepsövningen men för övrigt kör jag rubbet och lite till 😉

Efter avslutad styrkepass tog jag 40 minuter (1,6 km) på crosstrainern. Det är vad man mäktar med eftersom all blodcirkulation försvinner i tårna 😉 Eftersom pulsklockan ändå var på så…

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 253 varav 50 % fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 120

INOM REKOMMENDERAD ZON: 39 minuter och 12 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 40 minuter

Och nu är väl kvällen då till ända. Jag hör tydligt hur sängen ropar på mig 😉

14 kommentarer tillJobb, jobb och gym

 • …och du kan vara STOLT över dig!

 • Min säng ropar också! Fast jag har bara suttit still på kurs i dag, utom när jag masat mig fram och tillbaka till restaurangdelen. Ca 500 meter totalt. ;-/

 • Snurran> Tack! Jag är det faktiskt med den övertalning som krävdes i dag 😉

 • Annabelle> Vad spännande med kurs! Vad är det för kurs du går?

  Då kanske jag ska vara nöjd med mina 14 802 steg i dag då 😉

 • Ja men visst försvinner blodet i tårna på crosstrainern! Varför blir det så egentligen? Det är som om tårna sover. Irriterade. Jag fattar inte hur du orkar träna som du gör – jag värmer upp på crosstrainern 15 min, tränar styrka typ 30 min o sen stretching. Sen är jag helt slut. Du är min träningshjältinna 🙂

  Kram

 • Lilla Mysan> Åhh, jag önskar jag kunde krama dig NU! Ingen har någonsin sagt så vackra ord om mig! *Megakram*

 • Nu skall du få annat att tänka på än träning… (;-)

  Du har blivit ”tagen” av mig. Kolla in mitt inlägg:

  http://jerbaz.blogspot.com/2007/03/tagen-av-en-hxa.html

 • Bim

  Hur orkar man gå och träna efter en arbetsdag på 11,5 timmar!?

 • Jerry> Ska se om jag hinner i morgon. Låter klent men jag är helt slut just nu 😉

 • Bim> Det orkar man inte man är tvungen. Bara för att rensa ut och sortera dagen. Tyvärr är det inte EN arbetsdag som är så. Just nu verkar ALLA vara det men det blir slutrapport i slutet av maj och sedan kanske lite vila innan det börjar igen 😉 Men jag älskar mitt jobb så jag klagar inte. Jag inser att det är få förunnade att verkligen få pyssla med sådant man gillar 😉

 • Bim

  Jo, det kanske är så, om man verkligen älskar sitt jobb. Jag trivs i och för sig på mitt jobb, men jag kan ju inte direkt påstå att jag älskar det…

 • Bim> Det gör jag för det mesta 😉

 • ojojoj, jag är förundrad över din ork!

 • Petra> Och jag är stum av förundran över dig som orkar så mycket både med barn och familj samt dig själv 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>