That’s the way it is!

I DEN BÄSTA AV VÄRLDAR skulle jag nu varit nyfriserad och nyggymmad! Så är det dock inte i min värld som är en bra dito men kanske inte den bästa just nu 😉

När jag hade packat ner datorn och var på väg att slänga på mig jackan…då hände det som inte ska hända. Det var bara att packa upp datorn, spotta i nävarna och sätta igång! Jag kom hem nu och då är klockan snart 20.30. Frissan hade gett upp hoppet om mig kan jag tänka och gymmet stängde för en halvtimma sedan. Så summa summarium – blev det inte något av mina storsilade planer denna dag!

Nåväl, det är lätt att konstatera att inget blev som det borde blivit denna dag (heller) och just nu skulle jag kunna ramla rakt ner i sängen och sova sött som ett barn hela natten och långt in på morgonen i morgon. Men jag är Färdtjänst i kväll. Woffegubben är ute och roar sig och jag har lovat hämta hem honom när han tröttnat 😉

Jag skulle i och för sig kunna fördriva tiden med den strykhög, som för övrigt hota ta död på mig om den skulle välta när jag går förbi, som bara växer och växer. Jag skulle också kunna ta mig an tvätten eller städa lite men problemet är att jag är så uppe i varv just nu så jag har svårt att koncentrera mig på något alls. Jag inser att det är lika bra att fortsätta med arbetet fast nu på hemmaplan istället.

11 kommentarer tillThat’s the way it is!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>