Joggingtur

Brasilien, Natal Ponta Negra lördag 6 januari 2007

ÄNTLIGEN FICK JAG ÄNDAN UR SÄNGEN och tagit mig en joggingtur på stranden…

Det blev strax under milen, för att var mer exakt 9,6 km, och pulsklockan var förstås med:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 715 varav 50 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 119.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 53 minuter och 7 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 53 minuter och 44 sekunder.

Jag hade nog tänkt mig fler joggingpass än det blivit men jag har haft ont i halsen i ett par dagar och inte vågat riktigt eftersom jag absolut inte vill bli sängliggandes. Men i morse kändes det bättre så i dag fick det bli av. Å andra sidan har vi gått väldigt mycket så det är ju inte så att vi suttit och bara slappat även om det blivit en hel del av den varan också.

När jag kom nu och ställde mig i duschen upptäckte jag två riktigt goa blåsor under vardera foten…

11 kommentarer tillJoggingtur

 • Bim

  Joggat i två timmar! Du är helt otrolig! *Kram*

 • Bim

  Du har blivit utmanad! Kolla in min blogg!

 • Bim> Fast jag har bara joggat totalt tre gånger på hela tiden…det borde ha varit mer ;-O

 • Bim> Tack, men jag hoppar nog – åtminstone nu…det är för varmt för att tänka 😉

 • En gammal dansk

  Herre gud kvinna, du har åkt på en ordentlig blåsning med fötterna. Vi ska på middag hos goa vänner ikväll, då ska vi berätta om våra upplevelser med Woffe och Gela från Göten.

  Kramar Joanna och Benny

 • Ahnna

  Jag har en blåsa under foten pga dumma skor gick 5 km. Hoppas att du inte har ont.

 • Vad tråkigt med blåsorna..Hoppas att de förvinner å det snaraste så ni riktigt får njuta av era sista semesterdagar! *kram*

 • En gammal dansk

  Gick du i dina gula gummidojor, eller? Jag mår prima på trots av att vi har promenerat med Joannas barnbarn Simom ett par timmar idag.

  Gå till restaurang Kaktus och släng i dig ett par Caipirinha drinks och ta en svängom med Woffe. Det hjälpar inte på blåsorna men det blir mycket roligare.

  CNN hade en rapport om ett mindre jordskred i Rio de Janeiro med 12 omkomna och tusintal hemlösa. Usch!

 • Ahnna> Jag har två stora blåsor – en under vardera foten och de fick jag i morse när jag joggade. Jodå, dom gör ONT!

 • En gammel dansk> Nädu, joggar gör jag i joggingskor. Det är bara när jag promenerar med dig på stranden som jag har de gula 😉 Tråkigt med jordskredet i Rio – vi har tydligen haft en himla tur både från gatloppen och jordskreden. Får se om jag kan övertala Woffegubben till att ta en Caipirinha men har är inte lika lätt övertalad som du 😉 Ha nu en himla trevlig kväll med de goda vännerna och skräm inte ihjäl dem för Göteborgare…

 • Snurran> Tack, det ska nog lösa sig i slutändan. Problemet med att jogga på stranden är att det lutar väldigt i sanden och då blir det väl extra press på fötterna. Bägge blåsorna sitter på knölen intill stortån och jag tror att det blivit i ”lutet” 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>