Inte nog med att

Brasilen, Natal Ponta Negra tisdag 9 januari 2007

WOFFEGUBBEN FICK BLI min läkare i dag nu har han få ta på sig rollen som lekfarbror när jag börjar känna livet återkomma och får långtråkigt 😉 Då kom Annas lilla julklapp alldeles väl till pass…

1_spelkvall.jpg

Jag hängde Woffe i en omgång…

2_hangd.jpg

Och var på håret att bli hängd själv…

3_paharet.jpg

Jag känner mig alltså bättre nu efter dundertablett numro två, nästa ska tas 24.00 (om 5 timmar) så innan dess är det dumt att försöka somna. Tabletterna ska tas var sjätte timme.

12 kommentarer tillInte nog med att

 • Åh nej, har inte läst på några dagar och vad ser jag?! Ni är dåliga båda två 🙁 Fy era stackare! Hoppas ni snabbt mår bättre!

  Har varit med Kevin på barnmottagningen både igår och idag. Men har inte orkat skriva om det än… I alla fall… Han fick nu en ny näringslösning han ska ha varje dag och nu hoppas vi att han ska börja växa igen. Har ju bara växt på längden det senaste året. Denna gången hade han dessutom gått ner 800 gram sedan den 21/12 till igår. 🙁

  Kram Petra

 • Skönt att du mår lite bättre! Jag sitter på Kastrup nu och väntar på flyget till Frankfurt som går om två timmar. Kraaam!

 • En gammal dansk

  Lite elak får jag vara, vi sa ju att ni kommer att sakna oss när vi åkte hem. Skönt att ni mår bättre nu. Ångrar som f.. att jag inte gav er min flaska med ”gammal dansk” vid avfärd. Inför nästa resa ska ni göra som vi, handla med Trevis tabletter från Apoteket, så klarar ni är som Joanna och jag, dvs prima plåtmage. Vi ser fram emot att träffa er igen hemma i Sverige i kungliga huvudstaden, Sveriges framsida! Hoppas ni får en bra resa hem. Passkontrollen på Natal är hopplös, det tog över en timma att komma igenom.

  Kram Joanna & Benny

 • Ylvis

  Åh nej era stackare! 🙁 Skönt att ni mår bättre båda två. Vet vad ni går igenom för jag fick samma skit 😉 första gången jag var i Thailand. Verkligen hemskt!

  Välkomna hem nu.

  Kram Ylvis

 • Bim

  Jag brukar alltid blir lite dålig i magen när jag är utomlands. (Men inte så sjuk som du har varit.) Men den här gången har min mage varit perfekt hela tiden. Och den här gången så hade jag fullgott skydd med HAVRIX sprutvaccination, sen drack jag drick-vaccinet DUCUROL innan vi åkte, och sen så åt jag TREVIS bakterie-kapslar under hela resan. Om det var det som gjorde susen vet jag inte, men jag kommer alltid att göra så hädanefter. Värt vartenda öre för att få må så bra i magen.

 • Stackare!!!!! Hoppas det börjar kännas bättre nu! Vad roligt att spelet kom till användning nu då! Vad är det för ord som inte pappa klarade? *nyfiken*

 • Anna> Ordet var Doktor 😉 Men tyvärr är det inget vidare i dag heller! Fattar int hur vi ska orka packa och sitta 15-16 timmar på flygplanet i morgon? Usch…

 • Bim> Eftersom vi aldrig varit med om något liknande hade vi heller inte en tanke på att det skulle kunna hända. Men man lär så länge man lever! Du har nog gjort precis som man borde och alltså sluppit allt elände.

 • Ylvis> Ja, då vet ju du hur irriterad man blir också. Man har ju inte precis tid att vara sjuk just NU heller. Men nu är det som det är när det nu inte blev som det skulle 😉

 • Petra> Ojdå! Hoppas nu att det nya näringslösningen ger bättre resultat då. Alltid är det då något med de små liven…

 • Steffanie> Nej, då hann vi ju inte videosnacka innan!! Hoppas din resa går bra och att den inte blir för jobbig. Du kan väl maila när du får tid och berätta om måndagen? *Kram*

 • En gammel dansk> Ja, där har vi ju hela svaret. Det är inte magsjuka utan sällskapssjuka vi har åkt på 😉 Hälsa nu Joanna så innerligt!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>