Halva löften

JAG BÖRJADE DAGEN MED ETT motionspass på gymmet. Lite intressant i dag då jag, för att inte tråkas ihjäl, har kommit på lite knep för att få det kuligare att springa på löpbandet. Jag är ingen snabblöpare, snarare en i snigelfart om jag ska vara ärlig. Men för det mesta är jag glad om jag kommer över rekommenderad puls 😉

Dock har Steffanie vid flera tillfällen rekommenderat mig att springa lite olika dvs lite fortare ibland och lite långsammare ibland. Jag har hävdat att jag inte kan det utan måste hålla min lunk och sedan fåt det ta den tid det tar.

I dag däremot fick jag för mig att jag skulle höja hastigheten var femte minut och det gjorde jag också. Jag startade med hastighet 7,0 km/tim och höjde då var femte minut med ett steg så det blev 7,1, 7,2, 7,3, 7,4, 7,5, 7,6, 7,7, 7,8, 7,9, 8,0, 8,1, 8,2, 8,3 km/tim. Dock fick jag lite problem med pulsmäteriet för när jag hade ställt in 8,3 km/tim så gick pulsen över rekommenderad övre gräns 😉 Så efter 5 minuter igen så började gå ner 1 steg efter var femte minut. Jag är otroligt imponerad över att jag klarade av att springa så fort och dessutom så länge (nåja det är fort för mig) så jag ska nog försöka att köra så här några vändor och sedan rent av starta på 7,5. Jag har överhuvud taget inte sprungit fortare än 7,7 och då bara korta stunder innan. När jag hade sprungit de 90 minuter jag ställt in från början så hade jag tillryggalagt 11,5 km! Jag avslutade sedan med 30 minuter (3,2 km) gång för att få ner pulsen i normalnivå. Pulsklockan var på hela tiden även under gången…

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 868 varav 40 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 128.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 55 minuter och 8 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 2 timmar.

Efter avslutad gympass åkte vi till ”vår” husvagnsleverantör i Sollebrunn…men lugn vi köpte ingen ny husvagn utan hämtade vårt nya förtält som vi beställde i söndags. Visserligen blev vi ruinerade ändå, tält är dyra, men vi måste ha ett tält om vi ska stå still hela säsongen.

På vägen hem handlade vi lite specerier. Nu har vi käkat middag, rester från i går som jag nu publicerar lite bilder på eftersom jag nästan lovat Bim det 😉 Hon ville visserligen har bilder från tillagningen men det har jag inga så jag hoppas att serveringsbilder duger lika gott…

1_tacostillbehor1.jpg

2_Tacostillbehor2.jpg 2_tacostillbehor3.jpg

3_tacostillbehor4.jpg 3_tacostillbehor5.jpg

7 kommentarer tillHalva löften

 • Bim

  Hahaha! Tack för fina serveringsbilder! Det går absolut lika bra som tillagningsbilder! Alla matbilder går bra! Ja, faktiskt alla bilder över huvud taget går bra! 😉 Det skulle vara kul att veta vad du har i de olika skålarna! För det är lite svårt att urskilja i vissa.

 • Bim> Tack, det var ju tur att det gick lika bra… Låt se, det är uppifrån och ner: Strimlad sallad, soltorkade stekta tomater, brynt vitlök och dip gjord på creme fraiche och smak av parika och ost samt en del av skålen med qournfärsen.

  Sedan är det Woffes riktiga färs, brynta färska champisar, tortillabröd (fullkorn).

  Tacotubs, stora som små samt vanliga tacoskal och sista bilden är småhackad gul lök samt tacoröra köpt färdig. Sedan fanns det säkert det som inte kom med på bilden, bland annat riven ost.

 • Bim

  Okej! Nice! Tack! Nu fick jag en massa goda tips till nästa gång som vi äter Tacos! Flera av grejerna har inte vi på vårt bord när vi äter Tacos. Men kanske nästa gång! 😉

 • Bim> Låt mig veta när det blir så kommer jag som skjuten ur en kanon 😉

 • Mums… de tillbehören har jag aldrig tänkt på, och visste inte ens att det fanns tacobröd av fullkorn… Måste kolla det..

 • Petra> Jodå, det finns och då blir det mums för det dåliga samvetet – det är ju ingen smalmat precis 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>