Den där Pär

RESA T O R TILL GÖTEBORG helt i onödan. Först fick jag besked om att inga tåg skulle gå till Stockholm före 16.00 och mitt tåg skulle avgått 15.45. Så långt tog jag det med ro och åkte in redan vid 13-tiden för att jag hade lite att göra innan. Sedan kom besked att inget tåg skulle gå före 18.00 och strax därefter att det inte skulle gå några över huvud taget. Då åkte jag hem igen, eller rättare sagt jag ringde min privatchaufför 😉

Nja, jag hann jobba i kapp en del av semestertiden i alla fall och det kändes väl inte helt fel eftersom jag nu inte kommer att vara på jobbet förrän på torsdag. Så, jag klagar inte heller men det hade varit bra att vara på plats i kväll för det blir tre hektiska dagar.

Vi får hoppas att tågen verkligen går i morgon för det blir uppstigning 04.30 för avgång 06.00 om det går enligt plan. Den som lever får se…

9 kommentarer tillDen där Pär

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>