Motionsrepa

JAG BÖRAJDE DAGEN MED lite småpyssel innan det var dags för en motionssväng på gymmet. I dag blev det löpning i 90 minuter, intervallprogrammet på level 1, vilket tillryggalade en sträcka på 10,3 km. Jag avslutade sedan med att gå 30 minuter (3 km) på intervallprogrammet med level 2. Det blev alltså två timmar motion och pulsmätaren var på hela tiden, alltså även under den avslutande gången och jag lyckades faktiskt hålla mig över rekommenderad puls även då. Det var dock inget hit i början för det tog mig upp emot en hel kvart innan jag kom upp i puls. Men jag får väl ta det positivt…

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 732 varav 50 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 118.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 01.43.25

TOTAL TID DAGENS PASS: 02.00.00.

Jag mätte av några milstolpar i dag under löpningen, 5 km tog mig 44 minuter och 29 sekunder och milen tog 1 timma, 26 minuter och 29 sekunder. Någon snabblöpare blir jag aldrig men jag är glad ändå 😉

Nu ska jag roa mig så det står det härliga till med att stryka sommarkläder 😉 Jag har även hokfiléer som ligger i kylen och väntar på att bli tillagade och en grönsakspaj står också på agendan.

5 kommentarer tillMotionsrepa

 • Bim

  Åh! Vad härligt det var att läsa ordet SOMMARKLÄDER! 🙂 Blir det några fina matlagningsbilder i dag då!? 😉

 • Bim> Ja, jag får väl ta mig i kragen. Jag har aldrig lagat hokfilé förut så det kan ju bli spännande 😉

 • Bim

  Hokifilé har vi nästan alltid i skolan numer. Och Jimmy säger att de nästan uteslutande kör med hokifilé i fiskrätterna på McDonalds. Det är ju ungefär som torsk.

 • Bim> Ja, jag har förstått det med anledning av de recept jag hittat för där står det att man kan använda sig av torsk- eller hokfilé. Det ska bli spännande att se vad det smakar.

 • Bim

  Ja, jag tycker i alla fall fisken som vi har i skolan är jättegod! 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>