Julafton (fortfarande)

Brasilien, Rio de Janeiro julafton 24 december 2006

ATT GÅ NER TILL STRANDEN och ta sig ett dopp och höra det ljud som uppstår då vågorna åker upp på stranden. DET är något jag kommer att leva länge av även när vi kommer hem.

Woffegubben ville slappa lite efter det att vi hade skrivit färdigt vykorten uppe på terassen på hotellet, som ligger på sjunde våningen. Där finns även poolen. Jag kände för en strandpromenad och ett dopp i det pulserande havet. Så jag gick till stranden och Woffe låg kvar här hemma och mös med en bok och lite slappande.

Jag gick samma tur igen, alltså den jag joggat och gått förut, och när jag var nästan ända framme vid berget så tog jag mig ett dopp. Det blir en sträcka av minst 5- men snarare 6 km så det kändes skönt eftersom jag inte joggat i dag. Min hårfrissa har en son som som studerar om idrottsskador så jag fick stränga order om att inte jogga varje dag! Det rådet tar jag till mig och nöjer mig med varannan om det nu ens blir det med alla våra inbokade utflykter 😉 I morgon lär jag hinna men på tisdag drar vi iväg redan 08.00 för att titta på Jesus och Sockertoppen och på onsdag 09.00 för att besöka en favela uppe i bergen. Det är nog ingen risk att kommer att överanstränga mig.

Men en sak vet jag – hade det inte varit för alla band där hemma så hade jag stannat kvar här 😉 Jag hade kanske kunnat hitta någon urgammal rik Brasse som behövde en hushållerska…

4 kommentarer tillJulafton (fortfarande)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>