Förnuftet fångat i flykten

TROR JAG I ALLA FALL…Jag hade tänkt mig ett motionspass baserat på löpning i kväll. Men när jag pratat med min kära kollega Ylvis, som har kusin med hälsporreproblem, så insåg jag att det kanske inte var någon bra idé. Hon rekommenderade mig att bara gå i dag och vänta tills åtmintone lördag, söndag innan jag började springa igen. Jag inssåg att goda vänner är inget man får bara så och att det bara är till fördel och att jag för en gång skull borde lyssna! Det blev inget gym alls i dag! När vi åkte från jobbet, senare än vad som bordes, så kände jag mig sååå trött så jag bestämde att det blir inget alls i dag. Basta!

Däremot så finns det ju att göra här hemma om man säger så. Woffe har släpat ner resväskorna från vinden…

1_hamtatner.jpg

Och jag samlar olika högar bestånde av kläder…

2_kladhog.jpg

…och böcker…

3_bokhog.jpg

…samt diverse nödvändigt…

4_diversehogen.jpg

Nu väntar jag på att tvätten i tumlaren ska bli klar och sedan är det sängen som gäller.

Dagen stegeri är minsann inget att skryta med men etiken kräver att jag trots allt talar om hur dåligt det är…6 182 steg…

12 kommentarer tillFörnuftet fångat i flykten

 • Bim

  Åh, vilka härliga bilder! Nu får man ju nästan resfeber! 😉 Jag åker på lördag jag, men jag har inga högar med kläder och böcker och diverse nödvändigt att ta kort på! Jag har inte börjat ännu! Jo, väskorna har kommit upp från källaren/hämtats från svärmor/hämtats från Mamma och Pappa/köpts i affären! Så fyra stycken väskor står uppe på den inglasade balkongen! Men det är också allt! Jag har tänkt mig att börja klockan 12.00 på lördag! Sen så åker vi 18.00 härifrån! Sex timmar ska väl räcka för att packa!? 😉

 • Bim> Nu föräntas det kort åtminstone på resvärkorna 😉

 • Har du läst ut Läckbergs bok? Har en till isåfall 😀

 • Har ni tänkt ha huvudvärk eller? Tänker på lådorna med Treo.. 🙂

  Jag tycker det var klokt av dig att hoppa över löpningen idag!

  Och du, vad roligt med platsen i varberg!

 • Bim

  Okej! Det KANSKE blir ett kort på väskorna i kväll! 😉

 • Anna> Nej, den spar till flygresan så den hamnar i handbagaget 😉 Men jag läser gärna den andra också. Vi får se när vi träffas om du fortfarande har den kvar eller om någon annan lånat den då 😉

 • Petra> Huvudvärk – nja men vet ju inte. Du vet drinkarna är billiga 😉

  Foten håller sig bra så det har du nog rätt i.

  Japp, efter resan kan vi börja längta till Varberg ;-O

 • Ahnna

  Läckberg är kanon bra! Jag har läst alla böckerna och hon är min favo.

 • Bim

  Och jag håller med Ahnna! 😉

 • Vilket datum är det ni åker egentligen?

 • Ahnna och Bim> Är övertygad om jag också kommer att tycka det men än så länge har jag inte läst någon.

 • Lilla Mysan> Vi åker den 20 december, alltså på onsdag i nästa vecka…Längtar!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>