Det har slutat regna

I MORSE FICK Woffegubben simma ensam för jag var på jobbet redan före sju. Anledningen till det var att vår nystartade friskvårdsförening hade beslutat att uppmana alla medarbetare till en hissfri dag. Så innan alla började i morse bunkrade vi upp i alla trappuppgångar med bananer, celementiner och vatten på flaskor. Sedan fick alla som var duktiga att gå istället för att åka hiss frukt och vatten när dom passerade. Jag stod 1 timma en av uppgångarna och styrelsekamraterna stod i de andra. Sedan tog ett annat gäng över vid lunchtid. En kul idé som många uppskattade.

Min fot har varit skaplig i dag och det var ju en himla tur för just i dag har det varit ovanligt mycket spring mellan våningarna. Jag har fortfarande mina specialtillverkade sulor i dojorna och det har nog bidragit till att värken hållt sig borta.

Jag skulle gått till gymmet som vanligt efter avslutad arbetsdag men jag valde att inte göra det utan åkte hem. När vi parkerat bilen gick vi iväg på en lite kvartersrunda för att döva det dåliga samvetet en aning. Anledningen till att jag hoppade över gymmet i dag var att jag haft en malande huvudvärk hela eftermiddagen och faktiskt lite ont på ett mindre ädlare ställe på kroppen efter cyklingen i går. Jag känner mig därtill trött som en gnu så beslutet var nog bra. Efter promenaden på cirka en halvtimma ute i friska luften, det blåser rejält, så kändes knoppen något klarare. Men det blir tidig sänggång i dag för att vila upp alla trötta och onda kroppsdelar 😉

Dagens steg stannar på 11 199 och det är riktiga steg 😉

7 kommentarer tillDet har slutat regna

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>