Äntligen

Brasilien, Rio de Janeiro 22 december 2006

I MORSE, 05.00 KOM VI ÄNTLIGEN FRAM! Nu har vi suttit i flygplan och på flygplatser i 48 timmar. Jag ska inte älta detta nu mer för nu är det snart glömt men det kommer förmodligen att bli samma elände när vi ska tillbaka till Natal. Anledningen till att det blev så här beror visst på att det var en allvarlig flygolycka för tre månaders sedan och det visade sig att det i grund och botten beror på att man har för lite personal och flygledartornen kan inte ge start- och landningstillstånd. Nu är det då, sedan dess, extra hispigt. Alla större städer i Brasilien har känning av detta och vart vi än kom så låg folk och sov på golvet i terminalerna. Stackars brassar så här till jul och allt då resorna ju säkert ökar med 100 %.

Jag fick mig en skymt av Jesusstatyn i morse på väg från flygplatsen och snart är allt obehag glömt. Nu har vi precis ätit ljuvlig frukost på hotellet och ska kasta oss i säng, fast jag skulle nog gärna ge mig ut och kika 😉 Å andra sidan efter 48 timmar utan sömn så är jag nog ingen god turist heller. Några timmar bara sedan bär det av ut i Brasiliens största stad 😉

Tills dess…

8 kommentarer tillÄntligen

 • Jag blir så avundsjuk (dock inte avundsam!) att jag ryser.

  Hoppas att ni får en alldeles underbar julhelg. Jag ser fram mot bilderna 🙂

 • Å vad härligt att äntligen ha fått kommit fram! Förstår att det är svårt att varva ner och tvinga sig sova när man helst vill se sig runt och börja semestra!! Kram!!

 • theWitch> I dag börja likna något. Ska givetvis lägga upp biloder snart 😉 Jag tar tillfället i akt och önskar detsamma till dig och hela familjen.

 • Anna och 20 tassar> Ja, det är svårt för man vill ju så gärna. Dessutom kommer nog tanken på att vi missat 1 1/2 dygn att gnaga och jaga. Nu har jag precis vaknat och väntar bara på att Woffe ska göra det också 😉

 • Bim

  Vad härligt att ni äntligen är framme hos Jesus! 😉 Och vad bra att du i alla fall kan blogga! För jag har gett upp hoppet om att kunna det här nere! Jag skriver i alla fall dagbok varje dag, och sen blir det en jäääättelåååång dagbok när jag kommer hem! Vi har det i alla fall fortfarande helt underbart! Ha det bäst! *Kram*

 • Bim med familj> Konstigt att det inte fungerar, har du fått något svar på ditt mail? Gött att höra att ni har det bra – nu har vi det oxå 😉

 • Bim

  Jag har fått svar av Roland. Han trodde det kunde bero på att Internetcaféer inte tillåter cookies. Men det är absolut inte det, dessutom så har vi ju egna datorer med oss. Och jag har inte fått något nytt svar…

 • Bim> Attans också för det är ju faktist så att det är stundens hetta som gör inlägget men det blir i alla fall spännande att läsa i efterhand. *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>