Intervallträning

DET VAR SEGT SOM ATTAN ATT STIGA upp denna morgon. Fråga mig inte varför men jag var helt slut trots att jag sov till 09.30. Jag formligen släpade mig upp och tog mig till gymmet för konditionsträningspass som det var dags för i dag.

Trodde inte jag skulle orka prestera något på löpbandet mer än i så fall en gångtur. Men när jag väl ställt in tiden på 90 minuter och program intervall level 2 så kom jag i gång. Det var himla kul med intervallprogrammet för det blev lite variation. Programmet bestämde att jag skulle ha 7 backar att springa upp för, den första och den sista något mindre backe. Däremellen var det ”rakmark”. När jag hade sprungit 9,8 km och tiden var till ända så kände jag att jag orkade lite till. Ställde in ytterligare 30 minnuter och intervall 3. Ungefär samma backar som innan men den i mitten var än högre. Himla kul faktiskt och tiden går väldigt fort. När jag sprungit dessa 30 minutrar hade jag kommit ytterligare 3,3 km! Shit jag sprang alltså 13,1 km i dag. Woow! Jag är faktiskt lite imponerad 😉

Resten av dagen har jag arbetet på jobbet men nu ska jag ta mig hem och göra klar pajerna till födelsedagsmiddagen och laga mat till oss själva också förstås. Man kan ju inte slarva med att äta mat från restaurang varje dag 😉

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 795 varav 45 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 124.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma 53 minuter och 45 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma 56 minuter och 0 sekunder.

3 kommentarer tillIntervallträning

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>