Framme

JODÅ, VI KOM FRAM till slut men det blev en liten omväg. Det är ett jäkla land att köra bil om man inte är van. Motorvägar som korsar varande på på längden och tvären men med eminent hjälp av telefon, storasyster och gott humör kom vi äntligen fram till den alltid lika glada och gästvänliga Renate…

1_alltidglad.jpg

Trots vår sena ankomst blev det lite tid för umgänge innan festen tar vid. De unga tu fick kela lite i soffan…

2_dekaratu.jpg

Och Steffanie fick överlämnat lite presenter till Renate som blev så glad för två fina schalar…

3_present.jpg

Tyvärr hade vi alla glömt, hur tusan det nu gick till, att Renate har katt och Peter är verkligen högallergisk mot just katt. Det innebar att Steffanie och Peter fick flytta sitt boende till lillebror Holger med familj. Boven i dramat är dock helt ovetande om det kalabalik hon orsakade…

4_boven.jpg

7 kommentarer tillFramme

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>