Elva kilometer

SISTA ARBETSDAGEN DENNA VECKA, i morgon drar vi mot Malmö i tidig otta och därefter vidare mot Tyskland. Det ska bli festande i dagarna två och den tredje dagen går åt till att ta sig hem igen. Det blir en mastig helg men det ska bli kul att få träffa alla släktingar.

Med andra ord var det veckans sista pass på gymmet i dag också. NU blir det inget förrän tidigast måndag om ens då för då ska jag ut och slarva igen 😉

Dagens pass var ägnad åt motion och jag intog löpbandet som vanligt. Var lite stel både här och där så jag hade inte tänkt springa så länge. Stressad var jag också då vi ska upp tidigt i morgon så lite sömn är ju inte fel innan den mastiga resan. Därtill var inte packningen klar så det fanns ju lite att göra vid hemskomst om man säger så.

Men det blev 11 kilometer för det gick så himla bra vilket jag inte trodde innan. Jag sprang visserligen ganska sakta, 6,7 km/timmen, och inga ”backar” i dag då benen kändes som förstadiet till cementklumpar. Men jag mjuknade upp efterhand, eller fots bör jag kanske säga, och när jag hade sprungit milen tänkte jag att jag orkar nog lite till. Det gjorde jag alltså – 1 km till – men sedan var det stopp. Pulsklockan var påslagen.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 628 varav 50 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 118.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 35 minuter och 51 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 42 minuter och 24 sekunder.

Om jag inte får tid och chans att uppdatera under helgen så återkommer jag nästa vecka. Trevlig Allhelgona till alla mina 4 läsare 😉

Stegmässigt blev det helt OK även i dag, 21 484 riktiga steg och med simningen omräknad från i morse så landar jag på 23 212 steg!

9 kommentarer tillElva kilometer

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>