Snabbvisit

GISSA VEM SOM DAMP ner här sent i går kväll. Ja, sent blev det för dom kom inte förrän strax före midnatt…

1_snabbvisit.jpg

Klart jag hade några märgben i frysen…

2_borisbenigen.jpg

Ila gömde sitt till sämre tider 😉 men Boris åt upp sitt och när han blev riktigt trött så fanns det ju inget som hindrade att man kan ligga och äta…

3_trotthund.jpg

Efter det ska man naturligtvis bli granskad både här och där…

4_tandgranskning.jpg

Den sena ankomsten gjorde att det snart blev dags att krypa i säng. Vi var alla trötta och särsklit ressällskapet som hade kört näst intill 50 mil. Boris sov hos mig och det var så mysigt att få ha honom alldeles för mig själv en stund.

På morgon fick bägge puslingarna banne mig posera…

5_puslingarposerar.jpg

…innan sällskapet så drog vidare till Båstad.

Själv åkte jag till gymmet – vad förvånande 😉

I dag var det styrkepass så det blev 30 minuter (2,7 km) på löpbandet med snabb gång. 80 minuter styrka – vet inte hur jag bär mig åt men det blir längre och längre styrkepass. Jag får nog gå in för att träna olika muskelgrupper olika dagar istället för att köra hela kroppen varje gång. Som det är nu, när jag styrketränar varannan dag, så finns det risk för att musklerna inte hinner hämta sig emellan. Det gäller bara att få den tid som krävs för att sätta ihop ett vettigt körschema. Får se vad som kan hinnas med i morgon. Efter styrkan blev det 60 minuter (5,7 km) snabb gång igen på löpbandet.

När jag väl landade här hemma igen så var det dags att påbörja middagen. I dag blev det ungsbakade grönsaker…

6_ungsbakadegronsaker.jpg

Och till det serverades Chorizo kycklingkorv.

Och jag kan konstatera, från mitt köksfönster, att hösten är på G…

7_host.jpg

I går hade jag vilodag från gymmet men det beror mer på att dom stänger så tidigt än viljan så vi var och handlade matvaror vilket i och för sig också måste göras.

Stegmässigt sedan sist är följande:

Torsdagen 17 935

Fredagen 9 779

I dag 12 757

I kväll har vi smällt i oss grillade bananer och Irish Coffe igen. Vi tröstar oss hjälpligt med att grillade bananer är nyttiga 😉

7 kommentarer tillSnabbvisit

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>