Inte bra

JAG HADE INTE TID ATT SIMMA i morse utan Woffe fick plaska runt ensam. Jag åkte dock med till Valhalla och tog promenaden till jobbet. Var bara tvungen att ordna med en del innan det var dags att ge sig av på kurs. Min kollega och jag tog en härlig promenad till kurslokalen, som är belägen i Gårda, så jag hann varva ner lite.

Det är en bra kurs och en bra lärare. Så här långt känner jag mig tillfreds och forstätter det så här så kanske man snappat ett och annat till avslutning som är på fredag.

På väg hem hoppade Woffegubbenn ur bilen vid gymmet och gick dom sista 6 km hem, inte illa! Jag hoppade in på gymmet och körde 30 minuter uppvärmning på crosstrainern, pulsmätare satt på 😉

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 165 varav 55 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 111.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 25 minuter och 7 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 30 minuter.

Sedan blev det 70 minuter styrka och det kändes bra i dag, börjar få in rutinerna på de nya maskinerna nu.

Efter det hade jag bestämt att se hur länge jag orkade springa på löpbandet och då utan att försöka slå ”pulsrekordet” från i måndags 😉 Fört tänkte jag att jag ska i alla fall springa minst 35 minuter för det har jag ju orkat två gånger i rad nu (om än motigt senast) och förhoppningsvis skulle jag orka lite till, t ex 40 minuter. Men det blev faktiskt löpning i 60 minuter – jag är imponerad! Så länge har jag inte sprungit sedan förra sommaren då jag sprang Tjejmilen med Steffanie – ivrigt påhejad av Anna, Oskar och 8 tassar samt förstås Woffegubben.

Pulsklockan var som sagt på redan och jag lovade mig själv att skita i om jag kunde ligga över maxpuls…

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 420 varav 45 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 126.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 53 minuter och 8 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 60 minuter.

Dagens stegeri hamnar på 20 055 steg.

Nu har jag satt igång en tvättmaskin och diskmaskinen – inte särskilt smart så här sent…

13 kommentarer tillInte bra

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>