Egentligen

HAR JAG INTE SÅ MYCKET MER att tillägga till denna den första söndagen i oktober. Efter motionspasset på gymmet har det inte bivit så mycket mer än en maskin tvätt och middag. I dag serverades laxbiffar (jag har inte gjort dem själv – nejdå, det är Findus nya dröm för lata) och till det bulgur med grillade grönsaker i och en sallad. Och inte nog med det…vi åt middagen framför dumburken tittandes på film! Sedan blev det Irisch Coffe för andra dagen i rad! Också det framför dumburken!

Nä, egentligen skulle jag bara notera dagen steg och då slår det mig att jag totalt glömde skriva av dem från i går…

Steg 30/9 2006 11 316 riktiga steg och därtill plussar jag på 6 000 omräknat från cyklingen t o f gymmet. Det ger 17 316!

Dagens stegeri slutar på 14 281 riktiga och 5 700 omräknat från dagens cykeltur till och från gymmet. Det ger 19 981 steg!

Ambition är att denna månad ha 10 000 steg/dag. Men eftersom jag känner mig själv kommer den att hamna bland alla andra brustna illusioner. Jag har ett helt rum fylld med dessa!

Och nu ska jag måla mina naglar! Japp, ni läste rätt 😉

7 kommentarer tillEgentligen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>