Vi borde nästan skämmas

SÅ BRA HAR HAFT DET I DAG! Strålande sol, 500 meter till badet och rester till middag 😉

Ja, i dag blev det en cykeltur på förmiddagen till Varberg och torget. Det är torgdagar lördag- och onsdagar. Klart att det säljs samma skräp som alltid men det hör till liksom.

Vi handlade lite specerier på vägen hem och väl hemma igen så åkte jag ner till stranden och tog ett dopp. Woffegubben ville inte hänga på så jag åkte ensam. När jag kom hem igen var Woffe på väg ner till badet så, jag som ju inte är den som är den, hängde förstås på. Vi hade väl bara hunnit i vattnet så kom storebror Conny också. Precis osm det ska vara 😉

Efter avslutat dopp blev det middag. Och som sagt är man smart och kokar mycket potäter ena dagen kan man steka resterna den andra…

1_rester.jpg

I dag har solstollen stollat sig hela dagen och det är skönt. Det är semester helt enkelt även om vi inte är långt från hemma…

2_dagsformiddag.jpg

Efter disken, som Woffe som vanligt åkte på, är det slappning på hög nivå som gäller…

3_vi-hardetbra.jpg

Jodå, vi saknar Boris något grymt och obeskrivbart men jag tror att han har det bättre hemma nu när det är så varmt. Samtidigt måste jag erkänna att jag är glad att han är i goda, kloka händer nu när han inte mår bra.

8 kommentarer tillVi borde nästan skämmas

 • Bim

  Jag är glad för din skull att ni verkar ha det så bra! Och jag är glad för min skull att du bloggar om det! 😉 *Kram*

 • Gud vad skönt det ser ut. Och vad jag saknar havet…. Kan du också sitta still som Woffe eller ränner du runt som vanligt? 🙂

 • Bim> Jag gissar att du har det lika skönt på dina dagliga turer ner till badet och jag läser givetvis varje dag din blogg. Tyvärr är det segt och eländigt att surfa via mobil så jag kommenterar inte lika mycket som jag skulle vilja. Tänk om vi ändå kunde ha sommar året om 😉

 • Bim

  —> Angela: Ja, jag har det underbart skönt här hemma! Känner inget behov av att åka någonstans när det är så här skönt väder! Stockholm är underbart på sommaren när det är fint väder! Ja, jag skulle verkligen vilja ha sommar året runt! Men frågan är om man skulle uppskatta den lika mycket då!? Vi kunde ha en liten pyttekort höst, vinter och vår, och sen resten underbar sommar! 😉 *Kram*

 • Men hallå där! Inte kan du slöa till i bloggandet bara för att Boris åkt hem?

 • Bim> OK, jättekort då 😉

 • Anna> Vaddå? En uppdatering om dagen är vad man klarar med den hstighet som en mobiltelefon erbjuder.

 • Hmmpppfff. Ja, okej dådå. Men du har ju skämt bort oss!!! 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>