Tanken var

UNDRAR JUST HUR MÅNGA gånger jag yppat dessa ord? Men tanken var i alla fall att jag skulle åka till gymmet efter jobbet och eftersom Woffegubben inte skulle med var dessutom tanken att jag skulle kommit i väg i tid. Så blev det inte och det blev inget gym heller!! Jag satt i möte till klockan var 17 och efter det hade jag lite att göra därtill så klockan blev 18.

Vi åkte raka väge till ICA och handlade istället. Får se om vi lyckas pressa in gymmet i morgon? Hemma har vi förberett Guldgrävarhelgen med allt vad det innebär. Kläder, kniv, rutig skjorta (vadderad), jeans och hatt, som för övrigt bara används vid detta speciella tillfälle, rotas fram ur gömmorna (tyvärr blev bilden en aning suddig)…

1_guldgravarkit.jpg

Den som har störst (= längst) kniv får respekt 😉

Detaljer från min Guldgrävarhatt som är en äkta dito i läder…

2_brosch1.jpg 2_klubbmarke.jpg

Guldgrävarbroschen samt klubbmärket.

9 kommentarer tillTanken var

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>