Sommaren slut?

I DAG, EFTER FRUKOST, cyklade vi i väg med storebror på ”seconhandtur”. Nu är det inte på något sätt så att det är jag som gillar seconhandställen men desto mer gillar storebror det. Jag tycker bara att det är kul att umgås så jag hänger på och för all del i dag så gjorde även Woffegubben det. När vi precis hade kikat igenom andra seconden så brakade världens åskväder igång. Och vi som hade cyklat i väg i skjorts och kortärmat!

Först så ställde Woffe och jag mig under ett tak för en ingång men det hjälpte föga för det regnade så ini bänken så man kunde trott att man stod i en biltvätt – det kom från alla håll och kanter.

Tanken var att vi skulle fortsatt in till Varbergs centrum efteråt för att inhandla lite specerier men så blev det inte. Vi cyklade hem när regnet lugnat sig en smula och bytte kläder och fordon. Bilade så in och handlade det som skulle handlas.

Sedan des har det regnat till och från – mest till. Så nu sitter vi här inomhus och läser och hör smattrandet mot taket. Förmodligen plockar vi ihop under morgondagen, om regnet avtar så att man kan plocka ihop, och har sista veckans semester hemma vid.

4 kommentarer tillSommaren slut?

  • Ahnna

    Ja, regn är inget man är van vid denna sommar.

  • Bim

    Här har dagen varit sol och moln om vartannat. Inget regn. Varmt med ganska blåsigt.

  • Lustigt, jag tänkte samma sak i morse när jag satte mig på balkongen. Frös om tårna för första gången på länge. Fast vi har haft konstant sol i en månad så jag är ganska nöjd. Hoppas ni haft en bra semester.

  • Alla> Javisst har man för en gång skulle kunnat känna sig riktigt bortskämd med sol och bad. Därför blir smällen desto hårdare när den väl kommer. Vi har packkat ihop och åkt hem i dag…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>