Och flest solchanser fås vid kusten

EN GANSKA FIN DAG trots en och annan regnskur. Vi cyklade in till Varberg. Först en tur till Fåglums cykelaffär där vi inhandlade två nya däck med slangar till mig eftersom mina nuvarande är blankslitna. Det var inte lockande att cykla vidare med två stora däck så vi cyklade hem igen med barlasten innan vi ånyo tog en tur in till Varberg för inköp av middagsmat och lite annat.

Woffegubben önskade sig kotlett till middag och säg var man inte gör för att han ska trivas…

1_kotlett.jpg

Och det smakade nog bra med kotlett, brun sås och nypotäter för efter middagen såg det ut så här mitt emot mig…

2_trotteftermaten.jpg

11 kommentarer tillOch flest solchanser fås vid kusten

 • Så blankt och fint du har vid din spis. Jag får nog skaffa husvagn…

 • Gud så gott o sitta i tältet och sova…. det är semester det 🙂

 • Bim

  Härliga bilder! God mat och och en sovande karl! 😉 Det är semester det! 🙂

 • Det ser ut som ni njuter av livet uppe i Varberg! kramelikram till er båda!

 • Kul att se att ni inte stressar ihjäl er. Hoppas du tar det likaledes lugnt. Nu har jag återvänt från mitt blogguppehåll så vi hörs snart. Ha det gott!

 • Bloggblad>Det ska du absolut göra, det tar högst 10 minuter att städa ”hela huset” 😉

 • Anna> Ja, Woffe har ju förmåga så att säga. Ibland blir jag riktigt avundsjuk på hur lätt han har för att sova på alla möjliga och omöjliga platser. Men just i dag var det ett bekäftande på att kotletten smakade bra. Jag tillagar ju inte kött så ofta så man vet ju aldrig ;-O

 • Bim> Faktum är att när solen lyser och livet leker, som det ju gör då, så har jag ingen längtan längre bort. Varberg duger gott! Här är gudagött 😉

 • Steffanie> Jag önskar ni var här hos oss. Jag har släpat med mig alla vattenleksakerna som vi hade så roligt med för två år sedan 😉

 • Christopher> Äntligen!Som jag väntat på din återkomst! Du vet ju att jag är beroende att läsa om prinsessan, kissen och er andra… Jodå, vi har det oförskämt bra. Om vädret håller i sig så blir det nog ingen statistik denna månad 😉

 • Bim

  —> Angela: Det är sant! Är det bara varmt och soligt och hyfsat nära till badvatten så leker livet! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>