Näe, fy tusan

DET BLEV INTE EN METER SIMMAT i morse. Vi kom nämligen så sent att det inte fanns tid för någon simning. Bara en snabbis in i duschen. Det var trafikstockning som gällde på E20 så i morgon blir det till att knata upp tidigare och gardera sig mot trafik.

Vi tog i alla fall med en hink med plommon åt den Grymme Badmästaren och både han och frun, som också jobbade just i dag, blev jätteglada. Han berättade att dom älskar plommon! Det skulle vi vetat när vi släpat med hinkvis till våra stackars arbetskamrater! Nåja, om det blir lika mycket nästa år så vet vi i alla fall var vi ska göra av dem 😉

Efter jobbet tog jag mig i kragen och gick första promenaden efter semesteruppehållet. Sanningen att säga så ångrade jag mig nästan genast. Det gjorde ont i ryggslutet och jag kände mig både stel och orörlig. Vet inte vad som är på G här men det kan väl ändå inte bara vara dålig kondition?? Det blev i alla fall 4,5 km innan Woffegubben hann i fatt mig.

Vi skulle tittat på en film i kväll, 8 kvinnor, en fransk film av Francois Ozon, och jag säger skulle…för det var nog det sämsta jag sett på länge vilket vi konstaterade redan efter 10 minuter!

Så var det med den saken och nu hoppar vi nog i säng någorlunda tidigt för en gång skull…

11 kommentarer tillNäe, fy tusan

 • Otto

  Då räknas väl inte jag till arbetskamrat för jag har ingen hink sett.

 • Inte jag heller tydligen… å jag som äääälskar plommon.

 • Otto> Jodå, du är arbetskamrat men på fel våning 😉 En hink har levererats till våning 4 och två hinkar till tvåan. Men nästa år lovar jag att tänka på din våning!

 • David> Om man envisas med att ha semester mitt upp i brinnande plommonskörd ja då finns det inte mycket att göra 😉

 • Fransmän är bra på ost, inte film. Hörde att ni haft översvämningar ”hemma”. Låter inte som något promenadväder direkt 🙂

 • Christopher> Ja, i Göteborg var det livat värre på vattenfronten. I Gråbo hade vi bara ”vanliga” skurar och klarade oss från översvämningar och annat trevligt som följer med stora vattenmassor.

 • Ylvis

  Åh jag ÄLSKAR oxå plommon – jädrans att man har semester då 🙁

  Hoppas på bra skörd även nästa år! Angela snart är jag tillbaks med galopperande maltbrist! Bara så du vet 😉 /ylvis

 • Bim

  Jag älskar också plommon… Men jag bor för långt ifrån… 🙁

 • Ylvis> Herregud vad glad jag blir åt ett livstecken från dig! Jodå, C och jag lunchade tillsammans i dag och vi var helt klart överens om att NU är det snart dags alltså. Hoppas du haft en underbar semester och jag längtar verkligen på återseendet! *Bamsekram*

 • Bim> Du vet att du har en stående inbjudan vilken årstid det än må vara 😉 Så nnu är det bara att planera in till sen augusti nästa år… *Kram*

 • Bim

  Okej. Tack ska du ha. Och du vet ju hur jag är… tyvärr… *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>