Malmö tur och retur

SÅ HAR VI DÅ AVFIRAT DET ”LILLA BARNET” och även tagit oss hem till hemmets härd igen. Det var ett mycket trevligt kalas som Steffanie och Peter hade ordnat för oss föräldrar och syskon. Vi fick ju också för första gången träffa Peters föräldrar vilket var mycket trevligt förstås! Syskonen träffade vi ju vid flytten till Malmö på midsommardagen men det var roligt att ses igen och minstingen hade vuxit till sig bra 😉

Som sig bör blev det välkomstdrink…

1_valkomstdrink.jpg

Förrätten var himmelskt god, fårost med lufttorkad italiensk skinka (utom till mig då som hoppade över skinkan)…

2_forratt.jpg

Under tiden varmrätten förbereds…

3_varmrattenforbereds.jpg

…så gäller det att sätta släkten i arbete när dom nu ändå är på plats…

4_ivantan.jpg

Ja, just det vi skulle ju sjunga för barnet oxå. Ja må hon leva…

5_hurrarop.jpg

En mycket trevlig kväll som avslutades med en liten promenad på Malmös gator som för tillfället är fyllda till bredden och mycket tjo och tjim eftersom Malmöfestivalen pågår.

På söndagförmiddag åt vi en god frukost i lugn och ro…

6_malmofrukost.jpg

Och sedan, när vi skulle åka hem slog vi följe till Helsingborg där vi handlade lite på Ikea. Jag blev så sugen på att köpa ett litet behändigt datorbord att ha när jag inte sitter på min hemmaarbetsplats utan släpar runt med den bärbara. Steffanie och Peter hade ett sådant och som sagt…

7_datorbord.jpg

Mycket praktiskt och lätt så det är bara att bära med sig från soffa till soffa 😉

12 kommentarer tillMalmö tur och retur

 • Men men… vi har ju också varit på Ikea idag, när var ni där? Du kunde ju hört av dig så kunde vi fikat eller nåt *surar lite*

  *flin*

 • Ahnna

  Ja, det bordet passar ju perfekt till dig. Kan medela att Svärmor har plommon i mängder också. Så nu har jag tagit med mig några hem. Ha en bra dag på jobbet imorgon när det kör igång.

 • Petra> Den som ändå kunde ana det! då hade jag nog kramat ihjäl den lilla 😉 Vi var där ganska sent, tippar att det var kring 16-tiden. Men jag har tänkt mycket på dig både när vi körde förbi på nervägen och likaså på hemvägen. Jag är ju ganska ofta i Helsingborg då jag har mina viktigaste leverantörer i Berga…

 • Ahnna> Tack, det känns lite tungt men man kommer snart i rutinerna igen. Nu ska jag packa bad- och gymväskorna samt fixa med lunch för morgondagen 😉 Ha det bra du också och plugga nu inte ihjäl dig!

 • Och vi körde hemifrån 16:30 och var på Ikea fram tills de stängde ungefär 🙂

  Ja, nästa gång du ska hit så får du ringa för vi bor ”mitt emot” Berga 🙂 Vid Maxi och Lidl.. (vänster i Bergarondellen istället för höger…)

 • Bim

  Vilket smart datorbord! Tänkte direkt när jag såg det att det ska jag köpa! Men sen så kom jag ihåg mina jobbiga ben och fötter… Det är ju därför som jag alltid sitter på längden i soffor, med ben och fötter uppe i soffan. För jag får ont i benen när de hänger ner. Så jag får nog fortsätta att ha datorn i knät istället. 😉

 • Bim> Precis så som jag inte klarar av att sitta då 😉

 • Bim

  Så du menar att vi är precis tvärtom!? 😉

 • Kul att se foton, vad fina ni är allihop!!!

 • Bim> Ja, banne mig 😉

 • Anna> Tack, det var snällt sagt! Vi saknade er, det hade varit jättekul men det kommer väl förhoppningsvis fler tillfällen. *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>