Ljuvliga dagar

JAG HAR HAFT TVÅ UNDERBARA DAGAR ihop med storebror och vi har varit på ”affärsresa” med 33 andra likasinnade, dvs boendes på Getterön sommartid.

Nåväl, jag har precis kommit innanför dörren och är trött som en gnu så rapport om dessa trevligheter och eventuella bilder får komma senare…

5 kommentarer tillLjuvliga dagar

  • Bim

    Jag ser fram emot rapport och bilder! 😉

  • När ger ni er ut på vägarna i sommar? Vi drar till Ängelholm på söndag och stannar där i fem dagar. Resten av sommaren är vi nog hemma. Du får hojta till om vi befinner oss i samma del av Sverighe 🙂 Ha en skön dag i solen och jobba inte för mycket…

  • Christopher> Vi har inte semester förrän sista veckan i juli och 3 i augusti. Japp jag hojtar till på ett eller annat sätt – man vet ju aldrig. Första helgen kör vi till Åtvidaberg – hur kul är det då på en skala? Ha nu en jättehärlig semester i Angelholm. Jag hoppas att du kommer att uppdatera därifrån! *Kram*

  • Ni har vadå? Hallå där nu får du berätta!

  • Anna & Co> Jag var så himla trött i går efter ”affärsresan” så jag orkade bara inte…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>