Inte lika soligt

JAG KÄNDE INTE FÖR DET men förnuftet fick för en gång skull vara med och bestämma. Så jag satte mig på cykeln och trampade bort till gymmet och för de exclusiva medlemmarna i Klubben För Inbördes Beundran (Bim samt Undertecknad) kommer nu dagens resultat på cykel- och pulsmätare på ditvägen ;-))

MAXHASTIGHET: 35,5 km.

DISTANS DAGENS TUR: 11 km.

TID: 37 minuter och 30 sekunder.

MEDELHASTIGHET: 17,6.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 74 varav 60% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 99.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 4 minuter och 25 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 38 minuter och 48 sekunder.

Sedan körde jag 15 minuter uppvärmning och 60 minuter styrka. Det var inte mycket folk som jag hade trott eftersom vädret inte var lika fint som de senaste dagarna. Men å andra sidan var det lika varmt!

Efter gympasset cyklade jag till affären där jag stämt träff med Woffegubben som kom från jobbet i bil. Vi handlade lite och han fick ta med sig både gympackning samt det inhandlade specerierna i bilen och jag cycklade hemöver. Därför blev det lite längre på hemvägen med ganska så stark motvind 😉

MAXHASTIGHET: 37,5 km.

DISTANS DAGENS TUR: 16 km.

TID: 1 timma, 4 minuter och 41 sekunder.

MEDELHASTIGHET: 15,4.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 206 varav 60 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 103.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 15 minuter och 49 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 57 minuter och 37 sekunder (glömde sätta igång pulsmätningen när jag startade men kom på det efter ett par minuter – därav skillnaden).

Efter det har jag tvättat två maskiner som nu hänger ute (tvätten alltså inte maskinerna) samt lagat middag vilken är avnjuten och klar.

Nu blir det inte så många mer knop i dag, möjligtvis TV-soffan 😉

11 kommentarer tillInte lika soligt

 • Bim

  Nu vågar jag ju inte redovisa mina cykelsiffror när jag ser dina! 😉 Du är nog lite mer avancerad än vad jag är! 🙂

 • Bim

  Härlig klubb vi har förresten! 😉 🙂

 • Bim> VADDÅ?! Du har ju cyklat som en värsting innan jag ens hunit få ut min från förrådet! Försök iinte med mig 😉

 • Bim> I den klubben är det banne mig inte lätt att bli medlem. Hårda intagningskrav och dagliga rappoteringskrav 😉

 • Bim

  Ja, men bara jättekorta sträckor, och väldigt långsamt… 😉

 • Bim> Det är inte längden eller hastigheten som räknas utan att det faktiskt blir en cykeltur! Basta! Jag har inte cyklat på hela sommaren fast det varit ljuvligt väder och det kopmmer jag att ångra i höst, eller förresten redan nu, när det inte går att cykla på grund av ruskpricksväder. Och när du sedan räknar dina ”korta och långsmma” turer ska du se att det blir mycket mer än man kan tro!

 • Bim

  —> Angela: Dina ord är så sanna så! Huvudsaken är ju faktiskt att man överhuvudtaget kommer iväg! Och jag är lite farträdd… så jag kommer aldrig upp i några bra medelhastigheter, för jag ligger alltid och bromsar i nerförsbackarna… 😉

 • Bim> Nycket förnuftigt! Woffe skäller alltid på mig när jag kör för fort i nedförsbackarna 😉 Som tur är är han inte med så ofta 😉

 • Bim

  Hahaha! Du är nog tuffare än vad jag är! 😉

 • Bim> Hmm, det är nog inte tuffhet utan bara dumhet 😉

 • Bim

  Hihihi! Ja, kanske det kanske! 😉 😉 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>