I går en dag senare

EFTER AVSLUTAD ARBETSDAG tog vi vägen om gymmet och brände av 20 minuter uppvärmning samt 70 minuter styrka. När vi anlände hemmet vid 20-tiden blev det lite tvätt och uthängning av densamma i väntan på att ”cirkusen” skulle anlända. Jag hann till och med stryka lite 😉

Vid 22-tiden anlände de så…

1_nukommerdom.jpg

Klart jag hade förberett med hundarnas vattenskål men dom undrade nog i sitt stilla sinne om det inte skulle bli något annat än vatten…

2_farvibara.jpg

Kissarna fann sig tillrätta omedelbums och Tyler var inte så nogräknad han tog sig lite flugor på altanen till kvällsmat…

3_tylerjagarflugor.jpg

5 kommentarer tillI går en dag senare

  • Hm… alla dessa tassar skulle nog få gå runt mitt hus och inte igenom…

    Nu har jag läst ifatt här – och du har varit flitig som vanligt. Jag traskar på med mina stavar nu efter hemkomsten, utan räknare och utan klocka. Bara njuter av friden – och av att slippa gå på asfalt. Visserligen blev det en del sandstränder, men på tok för många kilometer på asfalt.

  • Bloggblad> Ja, säg vad man inte får utstå med ”dessa ungar” 😉 Å andra sidan är jag glad över att få bli av med flugorna… Det låter skönt med dina promenader! Vi jobbar nästa vecka också och sedan ska det äntligen bli så för mig också, ingen klocka och förhoppningsvis mer stränder än asfalt.

  • Bim

    Ja, nu har du verkligen fullt upp! 😉

  • Bim> Det kan man säga 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>