Boris bloggar, del 8

NU ÄR VI ÄNTLIGEN HEMMA IGEN så man kan få lite gräs under tassarna! Fattar inte hur dom kan tillbringa varje dag i stan!? Inte en gräsfläck så långt nosen räcker. Vi har varit ute på flera kortrundor i dag men jag har ju inte kunnat krafsa en endaste gång. Det gör man bara inte med asfalt under tassarna. Jag har förresten vägrat bajsa också så det så!

Här äter vi frukost…

1_frukost1.jpg 1_frukost2.jpg

Jaha och sedan skulle vi visst jobba lite också…

2_jobbar.jpg

Men man kan ju inte anklaga henne för att vara slavdrivare heller…jag fick lägga mig i bland…

3_vilar.jpg

Sedan var vi på möte igen! Vi hade ju för jösse namn ett på förmiddagen ska det vara nödvändigt med ett till då? Det var svåra och avancerade saker som diskuterade på det mötet med kluster och fan och hans gamla mormor så jag blev helt utmattad efter det…

4_sover.jpg

Annars kan jag inte klaga, det har varit en bra dag även om det nu är jobbigt att jobba. Jag har varit en runda nere på andra våningen bland alla tjejer som känt mig sedan jag var valp och alla gosade med mig som dom brukar. Lunchen smakade helt OK och extrahussen kom upp till oss så vi åt i videokonferensrummet. Extramatten sa att jag inte fick vistas där dom brukar äta sin lunch. Fnyser jag bara åt och känner mig helt nöjd med arrangemanget med videokonferensrummet.

Hemvägen däremot trodde jag aldrig skulle ta slut! Först skulle extramatte stanna för att köpa en vattenskål, ihopvikbar, till mig i fall vi går på långpromenad (hon har ju redan köpt en för länge sedan men den har hon glömt var hon placerat den). Då fick extrahussen och jag ta en kissobajsrunda under tiden och sedan stod vi och väntade tills hon kom ut från affären…

5_vantar.jpg

Och efter det blev det uppehåll vid Icaaffären där hon absolut skulle handla en gång till! Vi tog en runda igen och nu hamnade jag på gräs så det blev en stooor bajskorv. Nåja, jag verkar ändå ha fått lite pli på dem för hon hade med sig hundshampo ut…

7_shampo.jpg

Men nu ska du få höra! När hon kommer ut från Icaaffären så säger hon till mig att vi måste till en Icaaffär till! Dom hade nämligen inga märgben, som jag har beställt, så då for vi alltså vidare till nästa. Phew! Man kan ju bli matt för mindre. Undrar just hur extramatte orkar med hennes affärsrundor?

Till sist var vi i alla fall äntligen hemma…

6_hemmaigen.jpg

Du kan tro att jag sprätte rejält med tassarna när jag äntligen fick lite gräs under dem! Det är allt gött att vara hemma igen och eftersom jag jobbat så bra i dag så lyckades jag övertala extramatten att jag var värd ett l i t e t märgben i dag 😉

8_margben1.jpg 8_margben2.jpg

Ja, nu kan dom göra vad dom vill – jag har ändå inte tid och ingen lust att engagera mig heller. Har liksom fullt upp med benet. Lite snål är hon, det har jag konstaterat nu. Visserligen bad jag lite försynt om ett l i t e t ben men hon behöver väl ine ta mig så bokstavligt! Resten av benen frös hon in!!

Och lite hispig är hon också för när hon inte hör mig skrapa med tänderna mot benet så kommer hon farandes och undrar vad jag är! Vad tror hon egentligen – jag lämnar inte benet förrän det är helt slut!

10 kommentarer tillBoris bloggar, del 8

 • Hahahahaha … stackars Boris, här tror du att du ska på semester och så blir du kontorsråtta 😉 Menar du att de inte har med sig en utrullbar portabel gräsmatta till dig? 😉 :-O

  Imorgon kommer det nog post till dig förresten! 🙂 Vilken tur att du fick ben, men Ila får inte se detta, hon blir nog döavis…

 • Matte> Vet du vad? Nu har jag grävt ner benet i trädgården, på baksidan. Fast lite ängslig är jag så jag går ut och kollar undefär varannan minute och byter gömstället. Du vet skatorna här går inte av för hackor!

 • Det verkar precis lika hektiskt som att vara barnvakt. Med det undantaget att barnet inte får sova middag längre… blir så sena kvällar då. Och utan middagsslummer ber hon snällt att få gå till sängs kl 18.

 • Nu får du säga till mormor att hon också får blogga lite! Och berätta hur det känns att nästan vara hundägare 😉 :). Hälsa att jag just ätit blomkålsmiddag, sååååå gottt!

 • Hej Boris! Oj vad du är bra på att blogga! Jätteskoj att läsa om vad du gör dagarna, trist bara att du ska behöva jobba när du har semester! 😉

 • Bloggblad> Ja, så är det kanske. Jag har ju tyvärr ingen erfarenhet av barnbarn men jag lånade mina brorsbarn en helg vid ett tillfälle och jag kan ju säga som så att jag somnade tillsammans med dem vid godnattsagan 😉

 • Matte> Ja, det är ju just där problemet uppstår – jag sitter ju vid datorn mest hela tiden och bryr mig inte så mycket att hon också vill blogga…Men jag ska säga till henne att hon kan passa på på jobbet i morgon för där har hon minsann flera datorer 😉

 • Ann-Louise> Du förstår att det var ett krav från Matte att jag skulle rapportera dagligen, helst flera gånger, annars hade jag inte fått stanna här. Det är helt OK på jobbet för det blir mycket klappar och kliande 😉 En del av dem jag träffar har jag umgåtts med, då och då, sedan jag var liten valp och dom blir så hiskeligt förtjusta när jag titta in 😉 Förresten är det bara fyra arbetdagar kvar nu…sedan kommer semestern!

 • Urre

  märgben….Matte kolla här….Tycker du inte jag ska få det snart! Boris..det är lyx! Men du var värd det efter att har jobbigt på kontoret. Jag ska på semester nästa vecka till Farmor( husses morsa)..gissa hur långt. Rakt över gatan..men jag kommer bli bortskämd som tusan, det vet vi./Urre

 • Urre> Då får du nog märgben! du har det bra som har dina nära och kära så nära! Jag har 50 mil till min mormor!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>