Boris bloggar, del 2

DET ÄR HELT OK att sova framför TV:n mellan två håriga ben…

1_harigaben.jpg

Han har ju dessutom den goda smaken att smaska på några torra kakor frampå kvällskvisten så det är klart att man placerar sig där.

Den utlovade kvällspromenaden var kul. Då hade nämligen tempraturen sjunkit till något mer hundvänlig grad så jäklar anamma vilken fart det blev på mig! Extramatten såg i stort sett bara svansen på mig under hela turen. Jag tyckte lite synd om henne så jag stannade upp då och då och väntade.

Det hade hon nog inte anat att ett bad och en promenad i behaglig utetempratur skulle göra mig så pigg. Dom är konstiga dom där människovalparna som envisas med att vara trötta sent på kvällen.

När vi kom hem försökte jag övertala både extramatte- och husse att vi skulle leka tokleken med mjuka bollen…

2_komigennu.jpg

Och det blev visserligen några halvalerta kast genom hallen bort mot vardagsrummet så att jag lyckades skrynkla varenda en matta på vägen men jag inser att jag får bädda ner dom där bägge. Sorgligt men sant!

I morgon ska jag väcka henne tidigt så hon kan koka kyckling till mig som jag ska få till frukost. Dom är ju trots till åldern komna bägge två så det gäller att påminna om man inte ska svälta ihjäl 😉

11 kommentarer tillBoris bloggar, del 2

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>