Boris bloggar, del 11

DET ÄR TUR MAN INTE ÄR människa! Tror ni inte dom väckte mig lika tidigt i dag?! Jodå, ut och pinka och sedan iväg till jobbet. Men nu är det bara 3 hela dagar kvar sen ska vi ha sovmorgon varje morgon 😉

Så var det där med sladden som alltid befinner sig på någon annan plats när jag ska publicera bilder. Nu har jag i alla fall tagit hand om bilderna från badpromenaden i går och lagt sladden i väskan så att den säkert kommer med hem!

Håll i er nu alla för nu kommer dem!

Det är långt som attan till badplatsen så det blir till att traska lite uppför, lite på grusväg…

1_travaoga.jpg 1_vanta.jpg

och en gnutta i skogen…

2_snartframme.jpg

Men sedan är vi framme…

3_antligen.jpg

Det verkade faktiskt inte som om någon av dem skulle bada så jag kastade mig i själv…

4_forstadoppet.jpg

Upp skaka av sig lite…

5_skaka.jpg

Och sedan i igen…

6_patigen.jpg

Nu hörde jag något om fika! Blir det bra om jag lägger badleksaken på tork här?…

7_patork.jpg

Det var jättteskönt med ett dopp, eller två rättare sagt, efter den tråkiga dagen jag hade haft på jobbet. Nu är det dags att gå hem igen och nu ska ni få se hur fint jag balanserar på en spång…

8_kollavafint.jpg

2 kommentarer tillBoris bloggar, del 11

  • Bim

    Helmysiga bilder! Och nu har du bara typ två och en halv dag kvar va!? Hur länge är du ledig sen? Och vad har ni för planer? Vad ni än gör så hoppas jag att du bloggar VARJE dag! 😉

  • Bim> Jadu, jag är ju helt i klorna på min extramatte och husse men jag tror att det blir någon tur med husvagnen så att jag får bada lite. Jag älskar att simma förstår du. Hur det blir med bloggningen vet jag inte men jag lovar att försöka åtministone en gång per dag. Då har dom fyra veckor semester men så länge vet jag verkligen inte om jag orkar med dem. På fredag kommer min ”moster” med fästman på besök så då blr det lite livat i kåken igen.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>