Affärsresan ;-)

PÅ MÅNDAGMORGON, före fan hunnit få på sig tofflorna, ringde storebror och undrade om jag ville följa med till Tyskland? Varje år är det någon eldsjäl som arrangerar en resa från campingen med buss. Jag har varit med ett annat år då resan gick till Danmark. Det brukar vara himla kul att få förmånen att delta så i den ”inre” kretsen. Sist skrattade jag så jag hade kramp i magmusklerna flera dagar efter. Saken var nämligen den att det hade blivit en plats över. Klart jag inte kunde missa den möjlighet.

Jag fixade ledighet och växlade till mig några Euro med en himla fart.

Efter jobbet kastade vi oss i bilen och åkte hem för att hämta nödvändigt bagage. Därefter åkte vi ner till Varberg och minsann hade Conny riktigt storfrämmande när vi anlände. Det var pappa, Eivor samt deras lilla nya hund. Också Bella förstås men hon var ju inte på besök utan är med morfar här under veckan när mamma och pappa arbetar. Så det blev fika med tillbehör…

1_fikatime.jpg

Varsegod, ät nu!…

2_varsego.jpg

Som sagt, pappas lilla pudel som blev 13 år har numera sitt boende i himlen men en ny hund är nu införskaffad. Förmodar att det blev för tomt och tyst därhemmavid…

3_hundny.jpg

Om några veckor blir han 80, farsgubben…

4_farsgubben.jpg

Allt roligt har en ände och pappa och Eivor drar sig mot hemmet…

5_hem.jpg

Vi andra gick ner och badade med undantag för Woffegubben som åkte hem. Han fick inte följa med och förresten så måste ju någon arbeta och försörja familjen 😉

Efter badet gick Conny och spelade boule och jag ägnade mig åt att fixa matsäcken inför morgondagens resa. Jag sover alltså hos storebror i natt då bussen avgår redan 06.00.

Klockan 04.45 skrällde våra klockor. Det var ganska tufft för naturligtvis blev vi sittandes och snackade till sena timman. Det är ju inte varje dag vi får möjlighet att sitta och prata och umgås på tu man hand så här.

Conny, Magnus samt hans kompis (som jag glömt namnet på) och våra goda grannar är nu på plats…

6_pag1.jpg 6_pag2.jpg

Vi var sammanlagt 35 personer från campingen som var med och alla vara nog lite trötta för det var ganska lugnt och tyst på ditvägen. Vi åkte till Helsingborg och tog färjan över till Helsingör och sedan körde bussen till Rödby där vi tog färjan över till Puttgarden. Sedan blev det liv i luckan kan jag lova. Rena rama kundvagnsrallyt in på pråmen och handlade. Jag blev minst sagt förvånad över ur man kan fylla tre våningsplan med bara öl, sprit och vin 😉

När alla hade handlat färdigt fylldes bussen med vesäntligheter 😉

7_litetill.jpg 7_fullpackat.jpg

På vägen hem var det lite mer liv i luckan på bussen. Conny hade med sig rutig duk och vinglas, lite stil får man ju ha även på en buss 😉 Jag var tvungen att ta denna bild snabbt eftersom han höll in magen…

8_dukatoklart.jpg

Det smakade gott med den medhavda matsäcken…

9_medhavd.jpg

Det blev en fantastisk dag ur många synvinklar. Många glada skratt och trevligt att få vara med. Jag köpte inte så mycket men fick med lite vin, öl samt en låda whiskey (till Irisch coffe). Strax före 21 landade vi vid Getteröns Camping och Woffegubben hade då också anlänt för att frakta hem sin hustru 😉

6 kommentarer tillAffärsresan ;-)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>