På lokal…

DET BLEV EN TREVLIG KVÄLL I GODA arbetskamraters lag. Först mjukade vi upp strupen med en pilsner på Eggers. Vädret var mer än ljuvligt så vi satt ute och såg alla flanörer på Drottningtorget. Mycket trevligt och ett och annat gott skratt.

Därefter drog vi vidare upp mot Avenyn och gick till Joe Farelli där bord väntade på oss. Att gå på Avenyn en ljuvlig sommarkväll är allltid speciellt. Mycket folk i rörelse och mysig stämmning.

Det blev en god middag och några pilsner till. Enda smolken i bägaren var att resataurangen hade storbildsteve och att det var match för fulla muggar. Men det är ändå kul att träffas ett gäng så här efter jobbet. Vi var hemma strax före tolv – ganska lagom om man ska orka vara lite aktiv i morgon också 😉

9 kommentarer tillPå lokal…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>