En härlig lördag

JAG HADE TÄNKT MIG EN joggingtur men vaknade inte förrän 10 och det var det redan för varmt. Nåja lite frukost fick det ju ändå bli…

1_frukostvarberg.jpg

Jag hade i ett svagt ögonblick lovat storebror att jag skulle visa honom hur en viss middagsrätt tillagas och så fick det bli…

2_storebror.jpg

Men som vanligt tappar karlar snart intresset och ägnar sig åt annat 😉

3_laser.jpg

Nåja, vi skulle ju äta lite själva också…

4_frukost1.jpg 4_frukost2.jpg

Efter middagen blev det ovanligt tyst borta hos brosan och det fanns ju en förklaring…

5_storebrorsover.jpg

Nu har han förresten ropat in på oss på jordgubbar och kaffe…

17 kommentarer tillEn härlig lördag

 • Bim

  Vilken härlig bildserie!! Har din storebror också husvagn på samma ställe som ni har? Vilket fint förtält ni har! Med kök och allt! Ha en fortsatt underbar helg! *Kram*

 • Hur kan du åka ifrån din fina trädgård?

  Och – jag gapar stort av häpnad – så många finesser i husvagn…?!?! Då åker man inte precis omkring i den som vi gjorde på 60-talet när mor och far hade en.

 • Bim> Hmm, det är bror mins förtält…Vi har bara markis . Visserligen med sidor. Men vi har tagit beslutet att inte ha förtält längre eftersom vi inte är stillastående utan åker runt. Förr hade vi alltid förtält med allt vad som krävdes men då stod vi på samma ställe hela sommaren. Sedan vi flyttade till hus känns det inte lika angeläget att ha årsplats. Men man kan ju ändra sig 😉

 • Nämen gud så sött, Conny sover som ett lite barn 🙂

  Vad var det för maträtt?

  Jaaa årsplats årsplats!!!

 • Bim

  Ja, det är väl både för- och nack-delar med att ha årsplats. Har man det så blir det ju mer som ett landställe. Men det kan ju var mysigt att åka runt lite också. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig en husvagn.

 • Ser riktigt mysigt ut det där…

 • Oj vad ni ser ut att ha det mysigt!

  Jordgubbar, mums 🙂

 • Anna> Njae… så enkelt är det inte. Vi hade inte ens chansen att stå kvar nu i år. Efter midsommarhelgen måste vi dra vidare för då är platsen upptagen av någon annan. Och några andra platser finns inte heller tyvärr! Man får stå i kö för en årsplats så det lär nog dröja några år.

  Det var din älsklingsrätt, blomkål med stuvad skinka och lök som man häller över. Fast du och jag brukar ju ha någt annat än skinka förstås.

 • Bim> Jag skulle faktiskt inte kunna tänka mig att vara utan 😉 Vi gjorde några års uppehåll när barnen var tonåringar och inte ville följa med men så fort dom flyttade hemifrån köpte vi husvagn igen. Vi kan ju vara ute i stort sett varje helg om vi orkar. Det skulle aldrig gå, rent ekonomiskt, om man skulle åka bort varje helg och bo på hotell. Så jag rekommenderar varmt detta boende 😉 *Kram*

 • Christopher> Det är mysigt! Å allltid är det någon man kan tjöta med som råkar passera 😉

 • Petra> Vi trivs verkligen här och havet och ljuset samt jordgubbarna 😉 är inte fel heller! *Kram*

 • Bloggblad> Om sanningen ska fram så längtar jag faktiskt efter trädgården när jag är borta men å andra sidan är det fantastiskt att få komma hem och se vad som hänt sedan sist. Det är en väsentlig skillnad på husvagnar nu och då. Vi hade vår första i mitten på 70-talet en begagnad sak som säkert var från 60-talet. Enda skillnaden är att det är lite trängre än hemma men annars finns de flesta finesserna numera. På campingen i Varberg finns det dessutom diskmaskin 😉

 • Bim

  Ja, jag funderar på om vi ska investera i en husvagn när barnen har flyttat hemifrån. Nu känns det inte som någon idé.

 • Bim> Där vet jag inte om jag håller med dig. Ni fåår ju ndå barnen med på aktiviteter ännu. Anna började rida och ”bodde” helllre i stallet när vi gav upp. Steffanie är ju sju år äldre så av förklarliga skäl tyckte hon nog inte det var så kul att följa med längre. Men under alla år då de var små var vi ute i stort sett året om. På hösten åkte vi till olika ställen med mysiga inomhusbad och på vinter lite skidor och andrra aktiviteter som dom uppskattade samt sommaren då som vi tillbringade i Stråvalla (i närheten av Varberg) där som kunde bada och ha det skönt. Men ni får ju fortfarande barnen med när ni åker till landet och på utlandssemestrarna t ex. *Kram*

 • Bim

  —> Angela: Njae, men nu så jobbar ju Jimmy så mycket på helger och så… Och Jenny har ju pojkvän och vänner som hon vill vara med… Då skulle man nog ha köpte tidigare. Nu känns det nog som om vi hellre väntar tills vi är ensamma.

 • Bim> Okey – jag inser att du förmodligen vet vad du pratar om 😉

 • Bim

  Hihihi! Vet man nånsin det!? 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>