Trött men liksom go trötthet

I DAG KOM VI IGENOM…På jobbet menar jag förstås. Äntligen! Det här är ett underbart jobb när bollen rullar i hålet efter mycket slit och möda.

Men jag ska väl börja i rätt ordning. Milt sagt var det kaos i simbassängen i morse. Vi har fått nya kravallungar som tävlar och då tar man ingen hänsyn. Jag blir mäkta irriterad att personalen inte ryter i. Banan är faktiskt märkt som motionsbana och banan efter den är för dem som simmar snabbare. Varför i hela friden tar kravallungarna inte den banan?!

Det gör förbaskat ont att bli sparkad av en hetsporre som till varje pris ska först fram för att vända. För att inte tala om de andra kravallungar som simmar 5-7 personer i rad så man får stanna till och vänta om man råkar komma samtidigt som dem vid vändningen. Nä, jag ska banne mig klaga nu hos badvakterna. Som den Surkärring som jag är!

I alla fulla fall fick jag simmat 1100 meter i dag och vid sista 100 meterna hade alla kravallungar gått upp annars hade jag nog nöjt mig med tusingen. Det var bara så skönt att få simma utan sparkar och vågor så därför höll jag mig kvar ett varv till.

Promenerade förstås till jobbet från simhallen och då hade värmen hunnit i kapp lite. Vi hade minus i morse men när jag simmar klart var det plus igen.

Dagen på jobbet var en aning angenämare än de andra dagarna i veckan varit. Jag ska inte försöka inbilla ens mig själv att jag inte är trött men det är en helt annan trötthetskänsla nu när stressen är över. En ganska skön och avslappnad trötthet om man nu kan beskriva det så. Jag gav mig själv tid att till och med lyssna på musik i dag på arbetstid. DET händer inte så ofta.

Jag överraskade mig själv också med att komma i väg en timme tidigare, efter veckans alla sena dagar, så jag hade energi kvar för ett gympass. Det blev 20 minuter uppvärmning och 1 timma styrka. Ingen eftermotion men ändå…

Kvällen ska ägnas åt lite förberedelser inför resan till Stockholm som går av stapeln i morgon bitti. Lite packning av kläder och mediciner och annat av livets nödtorft. Jag har i ett svagt ögonblick lovat orchideerna en gnutta vatten också så det ska dem väl få då.

Dagens låt, Always And Forever – Chocolate Puma

6 kommentarer tillTrött men liksom go trötthet

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>