Sanslöst

EN OTROLIG DAG ATT LÄGGA TILL HANDLINGARNA… Jag blir inte klok på ungarna och hundarna och katterna!

Från Steffanie och Peter, Anna och Oskar samt 16 tassar

1_fran.jpg

kom…

2_bukett.jpg

Vad har jag gjort för att förtjäna den fina buketten samt alla underba presenter som också är från den ömme maken

3_presenter.jpg

Med följande ”detaljinnehåll”…

4_innehall.jpg 4_nana.jpg

5_bok.jpg 5_sommarprogram.jpg

Jag vet en som vet vad längtar efter (läs Woffegubben)…

6_kort.jpg

Klart vi var tvungna att äta lite tårta och kaka även om det bara var vi två…

7_fikatajm.jpg

Men man har ju garderat sig genom att baka fler så ”ungarna” lär inte klara sig dem heller 😉

Jag som i själva verket har slutat fira födelsedag! Jag menar, vad finns det för mening med att fira att man blir ett år äldre när man redan är så gammal?!

21 kommentarer tillSanslöst

 • Och inget har du sagt!!!! Är det i dag du fyller? Jag är i alla fall först med att gratta på bloggen! Grattis världens bästa Angela!

 • Christopher> Åhh, tack! Nej, jag har inget sagt för det finns ju som sagt inte mycket att fira. Bara att beklaga 😉 Tack och kram!

 • Vad fin buketten var 🙂 Och den boken vill jag läsa, sen när du e klar. Mustafa alltså. Kraam!

 • Grattis Grattis Grattis!

  Vilken vacker bukett du fick av barnen och tassarna!

  Kram Petra

 • Anna> Ja, buketten är bara så ljuvlig i det närmaste obeskrivbar…Jasså? Den andra boken då? För tidigt kanske 😉

 • Petra>Tack! Tack! Tack! Som sagt, jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna detta 😉 Egentligen borde jag inte sova i natt utan bara sitta vid blommorna och njuta! Undrar just om jag orkar…vid min ålder menar jag…

 • Ett stort grattis!!

  För det är väl så at du fyllr idag 🙂

 • Aggeman> Tusen tack! Jo, nog är det så…alltid!

 • Grattis (i efterskott nu, det är faktiskt den 8:e idag) på födelsedagen! Kul att fylla år och få presenter… och jaja, ålder är relativt! Tro inte att jag glömt att vi ska skaka våra lurviga på ett homohak! 😉 Kram

 • Vad fin buketten blev! Du är ju världens bästa mamma så den passar ju perfekt! kram!

 • g-spot> Tack kompis! Jag ser verkligen fram emot att få skaka dom lurviga 😉 Allt är relativt det har du så rätt i. T ex är ju två hårstrå på huvudet relativt lite medans två håstrå i soppan är relativt mycket…

 • Steffanie> Oj, oj det är en tung titel att bära 😉 Men nu ska jag njuta av blommorna och i dag ska ta mig tid att lyssna till sommarprogrammet så att jag kan börja läsa boken. Tack igen!

 • Nej men!!! Fyller du år?! GRATTIS för bövelen!

  Jättestor födelsedagsKRAM till världens bästa Angela!

 • Lilla Mysan> Japp för bövelen så var det men nu är det som tur är över. Så mycket uppmärksamhet kan inte vara bra i längden…man blir ju bortskämd 😉

  Tack för en alldeles speciell kram – jag uppskattar den!

 • Bim

  —> Jaså!? Så DU är världens bästa Mamma!? Mina barn som säger att JAG är det!! Ja, ja, vi får väl dela på titeln då! 😉 — Underbara döttrar, svärsöner, man, barnbarnsdjur du verkar ha i alla fall! Men de har ju en underbar Mamma, svärmor, fru och ”mormor” också! 🙂

 • Bim> Jag misstänker att barnen säger så till ALLA sina mammor ;-)… Jo, ungarna kan överraska, jag har ju som sagt inte planerat in några fler födelsedagar eftersom jag tycker mig ha haft tillräckligt många redan. Men det struntar dom i 😉

 • Bim

  Och om de lydde dig och struntade i att fira dig så skulle du nog allt bli lite ledsen ändå! 😉

 • Bim> Man kan ju fira utan att deras surt förvärvade slantar ska behöva gå åt, det var mest så jag menade 😉 Ett Grattis via samtal eller ett kort räcker gott. Men nu är som som dom är och jag är på intet sätt otacksam, tro inte det för allt i världen!

 • Bim

  Nej då! Jag tror ABSOLUT INT¤E att du är det minsta otacksam! 🙂

 • Grattis! 🙂 Klart man ska fira sin födelsedag! Man ska fira saker så fort man kommer åt, det är ju ändå fler vardagar på ett år än festdagar, så då gäller det att passa på.

 • Anna> Det ligger faktiskt något i dina kloka ord! Mer fest åt folket 😉 Tack!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>