Lack

GISSA OM JAG ÄR SUPERTRÖTT PÅ RESEFÖRETAGET VING? Nu i dag fick jag ett mail från Ving, efter att jag betalat in flera tusen för vår resa, att allt är ändrat.

Bästa resenär!

Er resa med Ving till Brasilien.

Det har blivit en ändring i flygprogrammet inför kommande vinter.

Flygen från Göteborg har blivit ändrade, och vi kommer nu trafikera

Göteborg – Brasilien på vissa datum under vintern 06/07 och med en res-

längd på två veckor. Vi har bokat om er resa till närliggande datum.

Det står er naturligtvis fritt att boka om er resa till annat

alternativ/utresedatum som kan finnas ledigt i vårt övriga vinter-

program. Ni betalar i så fall aktuellt pris för det nya alternativet

medan vi står för den administrativa kostnaden i samband med ändringen.

Vi ber er vänligen snarast, dock senast den 18/4-06, kontakta er rese-

säljare där ni köpt resan för eventuell ombokning. Väljer ni att resa

på onsdagen behöver ni inte bekräfta det till oss, utan reser enligt

ert nya resebevis.

Blir man lack eller blir man lack?!

När jag ringer resebyrån, som jag faktiskt blir uppmanad i mailet att göra snarast så får jag svaret att dom vet ingenting om detta utan det är dom i Stockholm…Jaha?

Det enda jag kunde få fram var att jag kunde åka 5/12. Det är ju strålande eftersom tanken med hela resan var att vara borta över jul och nyår och dessutom har dom krympt tre veckor till två!

Usch! Nu står vi här utan resa och lär inte få någon annan heller.

9 kommentarer tillLack

 • Det var värst vad de strular då. Har du kollat runt bland andra arrangörer?

 • Christopher>Ja, det är ju det som är problemet, tyvärr! Hos dom andra kan man inte förhandsboka och när vinterns resor släpps så hinner resorna ta slut innan man hinner dit. Det var därför vi valde Ving den här gången fast vi alltid rest med Fritidsresor innan. Dom tog tyvärr inga förhansbokningar och ja, resten vet du ju nu…Känns j…igt tungt!

 • Bim

  Stackars er… Hoppas verkligen att det ordnar sig för er… *Kram*

 • Bim> Det ser mörkt ut om vi inte vill ta ett ruffigt hotell. Och inte nog med det, det känns onödigt krångligt att behöva åka till Stockholm för att få flyg. Ännu mer kostnader till en redan dyr resa ;-(

 • Bim

  Men vad gör ni då då? Ni måste ju åka någonstans! Så du orkar med vintern!

 • Bim> Jag vet ärligt talat inte. Låser in mig i någon garderob kanske…jag orkar inte med den pressen att vänta tills resorna släpps eftersom ingen kan tala om ens när det sker. Beskedet man får på Fritidsresor är någon gång i slutet på april. Jaha, ska man gå till resebyrån varje dag då i väntan på att det ska släppas? Förra året kom vi efter resorna hade släppts, bara några dagar, och då var allt av intresse slut redan. *Suck*

 • Bim

  Det är för djävligt att det funkar så dåligt som det gör! Vi skulle ju egentligen ha velat vänta på att Always och Fritidsresor hade släppt sina resor också. Så man kunde jämföra priser och annat. Men man vågar ju inte! Direkt när Apollo släppte sina, så var allt det billigaste slut direkt! Så vi beställde nu. Vi vågade inte vänta…

 • Bim> Precis så är det, tyvärr. Jag funderar lite på om inte vår Brasseresa ordnar sig att man kanske skulle ta en vecka i Bangkock och två i Phuket men jag vet inte. Just nu har jag tappat luften för jag trodde givetvis att allt var klappat och klart när jag betalade in 4000 riksdaler förra veckan. Men jag ska få besked på måndag om dom kan ordna ett bättre hotellalternativ så jag får väl ge mig till tåls…

 • Bim

  Ja, jag håller i alla fall tummarna för er att det ordnar sig! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>