Inte ett dugg roligt

JAG BOKSTAVLIGT TVINGADE MIG SJÄLV att gå till gymmet i dag efter jobbet. Det var inte med någon entusiasm kan jag lova. Om jag ska vara riktigt ärlig fanns det inte en gnutta vare sig entusiasm eller vilja men så blev det ju som det blev också…

20 minuter uppvärmning, 45 minuter styrka (brukar köra minst en timma) och 60 minuter motion på löpbandet. Anledningen till löpbandet var för övrigt stegräknaren som de senaste tre dagarna inte ens kommit upp 5 000 steg per dag! I dag klarade jag mig och lyckades prestera 15 650…

Därefter kunde inte all vilja i världen få mig att göra annat än att duscha och åka hem.

I dag lunchade vi några stycken med en arbetskamrat som slutade i vår växlingsprocess ( i december) och det var både trevligt och roligt att få träffas. Hon går en konstkurs och bor ganska långt härifrån men skulle till tandläkaren i Mölndal så då passade vi på få att få ses över en god bit mat.

Woffegubben har nu bränt näsan för andra gången på en vecka då han helt plötsligt får näsblodsattacker. Förhoppningsvis ska det väl ge med sig nu så vi kan börja med alla gemensamma aktiviteter igen. Vi har inte simmat på hela veckan och bara en enda gång förra. Den Grymme Badmästaren drar snart in vårt årskort 😉

Jag har stekt pyttipanna i två varianter, en kyckling och en vanlig, samt stekt ägg som ska bi lunchmat och nu ska vi titta färdigt på den film, Barnen som inte fanns, som vi påbörjade förra veckan…

7 kommentarer tillInte ett dugg roligt

 • Bim

  Jaha! Och hur var filmen då?

 • Bim> Hemsk! Det var en sannskildring om fyra barn som blev övergivna och bodde ensamma. Den minsta dog och man fick inte redan på hur det gick för de tre andra. Nä, den rekommenderar jag inte.

 • Jag klarar inte av att se såna filmer där barn far illa, man mår ju bara dåligt. Svärmor älskar sånt, sjuka barn och döende hundar och folk som dör i elaka sjukdomar. Det finns väl tillräckligt mycket elände ändå…

 • Christopher> Jag håller med dig. Det var inte ens ett lyckligt slut utan man får använda sin fantasi och det säger ju sig själv att det bara kunde gå illa. Hade jag vetat det innan hade jag inte sett filmen.

 • Bim

  Okej. Då ska jag inte se den. Jag ser gärna hemska och sorgliga filmer, men de måste sluta lyckligt! 😉

 • Bim> Precis, jag är alltså inte ensam om att tycka så!

 • Bim

  Hihihi! Nä! Vi är nog många! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>