Come along with me

EN KONSTIG PIRRANDE KÄNSLA i kroppen, någon obeskrivlig känsla i magen nästan som lite oro samt svårt att koncentrera mig på saker ting. Så känns det sedan några dagar tillbaka. Och jag har inte fattat vad som är på gång eller varför.

I morse när jag gick från Valhalla i full solsken började jag ana vad det kan vara för orosmoment i kroppen.

DET ÄR LIVSGLÄDJEN SOM RINNER TILL!

Det tog några dagar att förstå men det är ju inte så konstigt för jag kände helt enkelt inte igen känslan – det var sååå länge sedan jag hade den sist!

14 kommentarer tillCome along with me

 • Hurra! Samma här! Vi tog en lång prommenad igår kväll efter jobbet och jag andades djupa andetag och luktade på jorden som börjar vakna och kände mig så glad! Äntligen, äntligen, äntligen!!! Tänk att det skall vara så här varje år!

 • Steffanie> Inte nog med det – jag tycker det blir värre och värre för varje år som staplas på min ålder. I år trodde jag aldrig det skulle gå över…

 • Jag måste faktiskt erkänna att våren hittat hit idag med. Det var inte kallt och trist på något sätt ute, hur mycket jag än kände efter.

 • Wow! Vad häftigt! Det måste ju firas! En glass kanske? 🙂

  Kram

 • Bim

  Angela! Jag är så glad för din skull! Jag vet ju att du har haft det så jobbigt! Och jag känner faktiskt detsamma! I dag var det riktig VÅR här! Första glassen utomhus intogs i dag! Jag hann till och med årets andra också! Nu kan det bara bli bättre och bättre! *KRAM!*

 • Christopher> Förhoppningsvis är det då över för denna gång. Nätterna är ju fortfarande kalla, i morse hade vi 4 minus. Men det kan man ju stå ut med ett tag om man bara vet att dagarna blir någorlunda.

 • Lilla Mysan> Mmm en Tiptop skulle sitta fint i en solig vrå 😉 *Kram*

 • Bim> Ojdå, du var het på gröten 😉 Glass redan. Nåjaq, det gäller att passa på man vet ju aldrig. April är lurigt. Jag är glad för både dig och mig. Det har varit tungt det sista! *Kram*

 • Anna> Jag såg faktiskt en tussilago i dag på hemvägen. Hade ju inte kameran med så det gills väl iinte då 😉 *Kram*

 • Åh! Ja! Tip Top! Min favoritglass! 😛 Har du sett en puss-i-lagård?! Jag har inte sett en enda. Men några krokusar har jag sett 😀

  Kram

 • Lilla Mysan> Ja och inte hade jag kameran med!! Den växte intill en husvägg i Olskroken och jag såg den på vägen hem. Fråga mig inte hur den kunde växa där för det var asfalt ända in till husväggen men likt förbaskat hade den trängt igenom. Nu åker kameran ner i fikan på jackan! *Kram*

 • Bim

  —> Angela: Ja, det har varit fruktansvärt tungt sista tiden… Men nu har det nog vänt… Både vädret och i psyket…

 • Bim

  Och jag har plockat TUSSILAGO i dag! Bildbevis kommer senare! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>